Connect with us
apa-29072015

Știri

Cel mai efcient plan de exercitii in apa care arde grasimile

Pentru ca este vara, probabil ca te-ai saturat de mersul la sala de sport. Acum poti sa te bucuri de beneficiile sportului si la o piscina sau intr-un bazin acoperit cu acest plan de excercitii in apa.

CITESTE SI: UITE DE CE TI SE INCRETESC DEGETELE DACA STAI PREA MULT IN APA

Exercitiile de aerobic in apa sunt foarte la moda in tarile vestice. Acest tip de antrenament nu a fost totusi suficient de bine promovat in tara noastra, iar romanii stiu prea putine despre acest plan de exercitii in apa care arde grasimile la fel de eficient ca exercitiile practicate intr-o sala.

Chris Freytag este antrenor personal si inventatorul acestui plan de exercitii in apa. Antrenamentul este unul simplu si relaxant. Iata ce trebuie sa faci!

Ai nevoie de un bazin in care sa faci exercitiile, costumul de baie, o banda de rezistenta si un cronometru subacvatic sau un ceas rezistent la apa pentru a-ti putea contoriza timpul pe care il petreci in fiecare serie.

Incepe antrenamentul printr-o simpla incalzire care sa dureze aproximativ doua minute.

1. Antrenamentul pentru brate:

Stai in pozitie dreapta pe banda de rezistenta si apuca manerul drept cu mana stanga, iar manerul stang cu mana dreapta. Ridica pe rand picioarele in lateral tragand mainile in sus deasupra apei. Repeta miscarile timp de trei minute.

Cel mai efcient plan de exercitii in apa care arde grasimile-1

Sursa foto: secretele.com

2. Antrenamentul pentru umeri: 

Aseaza-ti picioarele pe banda de rezistenta si apuca manerele cu ambele maini. Apoi efectueaza genuflexiuni timp de trei minute.

Cel mai efcient plan de exercitii in apa care arde grasimile-2

Sursa foto: secretele.com

3. Antrenamentul pentru abdomen si picioare: 

Sprijina mana stanga de marginea bazinului, iar mana dreapta tine-o ridicata deasupra capului. Balanseaza piciorul drept catre inainte pana la nivelul abdomenului  apoi balanseaza-l catre inapoi, incordand fesierii. Repeta exercitiul timp de trei minute, cu pauze atunci cand obosesti.

Cel mai efcient plan de exercitii in apa care arde grasimile-3

Sursa foto: secretele.com

Sursa foto: aqua4balance.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top