Connect with us
Alzheimer-03082015

Știri

Cercetatorii au creeat un nou medicament impotriva bolii Alzheimer

O echipa de cercetatori australieni a declarat ca a descoperit o formula pentru un medicament care lupta pentru a preveni boala Alzheimer.

CITESTE SI: VEZI LA CE BOLI EŞTI PREDISPUS ÎN FUNCŢIE DE LUNA ÎN CARE TE-AI NĂSCUT

In prezent, medicamentul realizat de cercetatorii australieni, are o rata de succes de patru ori mai mare impotriva bolii Alzheimer decat pastilele pe pe care le iau in prezent pacientii, numite Donepezil.

Testele din laborator privind noul medicament denumit Anavex 2-73 au decurs mai bine decat se asteptau cercatatorii, asa ca s-a trecut imediat la stadiul de testare pe pacienti. Si in acest caz rata de reusita a fost una surprinzator de mare, la 10 din 12 pacienti functia cognitiva s-a imbunatatit.

Profesorul Steve Macfarlane, conducatorul echipei de cercetatre, a declarat ,, Acest nou medicament pare sa imbunatateasca markerii electrici cu de patru ori mai mult decat nivelul medicamentului Donepezil cunoscut si ca Aricept.”

CITESTE SI: CE BOLI VINDECA TRADITIONALA MAMALIGA

Pentru persoanele care se confrunta cu aceasta boala sau care sunt predispuse sa faca Alzheimer, noua formula mai eficienta poate inseamna o prelungire a vietii de la 3 la 7 ani, fata de restul tratamentelor anterioare.

Pacientii care au testat deja medicamentul au prezentat semne de imbunatatire a gandirii, a vigilentei, a autoorganizarii si a independentei. Rezultatele complete ale studiului urmeaza sa fie facute publice la sfarsitul acestui an, iar daca totul decurge conform planului, medicamentul va iesi pe piata in 2016.

Sursa foto: www.huffingtonpost.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top