Connect with us
Autoarea suspecta a crimei de la metrou

Știri

Cine este autoarea crimei de la metrou – Femeia a ucis o tânără în stația Dristor 1 și a atentat la viața alteia

Autorea crimei de la metrou DRISTOR 1 este căutată de poliție, imediat după ce achetatorii au vizionat imaginile de pe camerele de supraveghere și au audiat martorii. Femeia care a ucis tânăra de 25 de ani, a mai încercat să ia viața unei alte femei în aceeși zi în stația de metrou Costin Georgian.

UPDATE, 06:02 – Femeia se află în acest moment în secția de poliție unde audiată. Martorii susțin că nu a avut loc nici o discuție între autoarea crimei și tânăra de 25 de ani.

UPDATE, 05:56 –  Autoarea crimei, suspecta principală în acest caz, a fost depistată conform unor surse din cadrul poliției. Unele surse susțin că numele femeii care a luat viața tinerei de 25 de ani la metrou Dristor 1 este Madgalena.

Anterior, o altă femeie de 36 de ani a fost condusă la Direcția Generală de Poliție a Municipiului București, femeia fiind lăsată în stare de libertate.

Actualizarile despre cazul crimei le găsiți AICI.

Crima la metrou. Suspectul princial este o femeie cu vârsta cuprinsă între 40 și 45 de ani și conform unor surse, aceasta ar fi împis femeia de 25 de ani în fata trenului de metrou, în seara zilei de 12 decembrie.

Autorul crimei de la metrou. Poliția română a transmis un mesaj

UPDATE. Posibilă crimă la metrou. O tânără a fost găsită moartă în stația de metrou Dristor 1 din București

Anchetatorii cer ajutorul populației pentru a găsi suspectul crimei de la metroul din București cât mai repede. Aceștia au emis următorul mesaj:

„Poliţia Capitalei intervine, în toate staţiile de metrou, pentru protejarea persoanelor aflate în aceste locaţii şi pentru identificarea unei femei, bănuite de comiterea infracţiunii de omor.

În această seară, în staţia de metrou Dristor 1, femeia în cauză ar fi împins o persoană, pe linia de metrou, care în urma impactului cu trenul a decedat.

Vezi semnalmentele autoarei mai jos

Pentru a preîntâmpina vreun alt eveniment similar, conducerea Poliției Capitalei a dispus ca poliţiştii să patruleze în toate stațiile de metrou.

Solicităm sprijin din partea tuturor persoanelor care pot oferi informaţii despre persoana din imaginea alaturată.

Cei care o recunosc sunt rugaţi să apeleze de urgenţă prin 112 sau să se adreseze celui mai apropiat poliţist.

Cercetarile în cauză sunt efectuate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi Serviciul Omoruri din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti.

Semnalmente: vârsta de 40-45 de ani, aproximativ 1,70 m, constituţie slabă, ten deschis, pomeţii proeminenţi, îmbrăcată în jachetă scurtă, de culoare închisă, pantaloni jeans bleumarin deschis, largi, iar pe cap purta o eşarfă bleumarin închis, care îi acoperea părul.

Fotografii cu autoarea (suspectei) crimei de la metrou

Întreaga capitală este în alertă, crima de la metrou a șocat întreaga Românie, iar autorul este deocamdata de negăsit.

Fotografie camera de supraveghere crima metrou Autoare crima la metrou

Dacă cineva  o recunoaște pe femeia din fotografii este rugat să sune la numărul unic de urgență 112. Circulația trenurilor de metrou va reîncepe, astăzi, în mod normal.

Trupul neînsuflețit al tinerei de 25 de ani a fost transportat la IML pentru a se efectua autopsia.

Sunt Adrian Vrauko si de 14 ani lucrez în presa online. Am început ca redactor la Realitatea TV, am continuat mai apoi la Pro TV, Kanal D. Iar din 2014 am infiintat Revista Teo Trandafir, continuand cu HUFF.ro si multe alte site-uri din grupul AIR24. La HUFF.ro sunt Editor Of The Day si coordonez echipa editoriala.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top