Connect with us
Cine este femeia jandarm bătută. Ce spune Marian Godină

Știri

Cine este femeia jandarm bătută. Ce spune Marian Godină

Proteste violente au avut loc seara trecută în Capitală. Jandarmii au intervenit brutal și au aruncat de mai multe ori cu gaze lacrimogene. Sute de persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale, unele dintre acestea fiind transportate de urgență la Spitalul Floreasca din Capitală.

În ciocnirile violente a căzut victimă și o femeie jandarm în vârstă de doar 20 de ani. Aceasta a ajuns pe mâna juliganilor care pur și simplu au snopit-o în bătaie.

Printre cei care o loveau se aflau și oameni de bună credință care au încercat să o apere atât cât au putut. Tânăra de doar 20 de ani este sergent major și nu a suferit o fractură la coloana cervicală, așa cum au dat ca diagnostic inițial colegii ei de la Jandarmerie, ci mai multe traumatisme.

”Oamenii de la un fast-food din apropierea Pieţei Victoriei au avut un apel pe 112 şi au cerut intervenţia pentru că se devastau vitrinele. Într-o primă intervenţie, au fost colegii noştri de la Poliţie, dar au fost atacaţi de nişte huligani.

Apoi a fost trimis un dispozitiv de jandarmi în care se afla şi colega noastră, sergent major, de 20 de ani. Se ataca din foarte multe locuri. A fost scoasă în viaţă de acolo datorită colegilor noştri. Dintre toate intervențiile dificile de aseara, de departe cea mai dificilă a fost să-i explicăm părinților colegei noastre că fata lor s-ar putea să rămână paralizată pe viață, a spus Marius Militaru, reprezentant al Jandarmeriei.

Marian Godină, despre starea femeii jandarm

Ministrul Sănătății a ajuns astăzi la Spitalul Floreasca pentru a sta de vorbă personal cu cei internați. Sorina Pintea, ministrul Sănătății, a constrazis informațiile oferite de Militaru în ceea ce privește starea femeii jandarm.

„Este bine, neașteptat de bine, nu are fractură de coloană cervicală, are un hematom”, a declarat Sorina Pintea la ieșirea din Spitalul Floreasca.

Și Marian Godină a avut o reacție pe Facebook.

„Vestea asta, una foarte bună, îi va întrista, paradoxal, exact pe cei care distribuiau la greu și cuprinși de falsă milă știrea că acea fată se zbate între viață și moarte. Sunt atât de lipsiți de scrupule încât le-ar fi convenit să fie așa.

Citește și PSD, prima reacție după protestele violente din București

Din fericire, femeia jandarm lovită la protest are un traumatism cranio cerebral minor, un traumatism la coloana cervicală, contuzii toraco-abdominale și hematoame la nivelul feței. Medicii spun că nu e în stare gravă”, a scris Marian Godină pe Facebook.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top