Connect with us
Circulaţie rutieră blocată temporar pe DN 17, după ce au căzut bolovani de pe versanţi

Știri

Circulaţie rutieră blocată temporar pe DN 17, după ce au căzut bolovani de pe versanţi

Circulaţia rutieră a fost blocată pe ambele sensuri, luni dimineaţă, pe DN 17, între Vatra Dornei şi Crucea, după ce mai mulţi bolovani au căzut de pe versanţi, a anunţat purtătorul de cuvânt al ISU Suceava, Alin Găleată.

Potrivit sursei citate, luni dimineaţă, în jurul orei 3.45, a fost anunţat prin 112 faptul că pe DN 17B, între localităţile Vatra Dornei şi Crucea, pe raza satului Cojoci, au căzut mai multe pietre de pe versant, care au blocat circulaţia pe ambele sensuri.

La faţa locului s-au deplasat mai multe echipe de intervenţie de la Detaşamentul de pompieri din Vatra Dornei, de la Comitetul Local pentru Situaţii de Urgenţă Crucea şi de la sucursala Broşteni din cadrul Secţiei de Drumuri Naţionale Câmpulung Moldovenesc.

Echipele de intervenţie, cu ajutorul unor utilaje specializate, au îndepărtat pietrele de pe drum şi au permis reluarea, în jurul orei 5.00, a traficului rutier în zonă.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Politiei Române informeaza ca la aceasta ora nu sunt semnalate evenimente rutiere care sa impuna restrictii de circulatie pe drumurile nationale sau autostrazile tarii si nici probleme majore de fluenta a traficului pe aceste artere.

În perioada 21 iunie – 6 iulie 2018, pe autostrada A1 Deva – Nadlac, din cauza lucrarilor efectuate la partea carosabila în zona localitatii Belint, din judetul Timis, pe tronsonul kilometric 468+500 de metri – 463+500 de metri, traficul rutier va fi deviat de pe sensul catre Deva pe sensul catre Nadlac.

La nivelul tarii sunt închise circulatiei rutiere patru drumuri nationale

– DN 21A între Baraganul (judetul Braila) si Tandarei (judetul Ialomita), pe tronsonul kilometric 0 – 21, pâna la data de 30.06.2018, pentru efectuarea lucrarilor de reparatii asupra partii carosabile;

– DN 7C Transfagaraşan între Piscu Negru (judetul Arges) si Bâlea Cascada (judetul Sibiu), pe tronsonul kilometric 104 – 131, pâna la finalul lunii iunie 2018, conform Regulamentului de Functionare nr. 524/2015;

– DN 12B Târgu Ocna – Slanic Moldova (judetul Bacau), la kilometrul 0+450 de metri, din cauza alunecarilor de teren ce au condus la tasarea platformei drumului si aparitia fisurilor la partea carosabila;

Citește și Accident grav în Ungaria. Trei români implicați, un TIR şi o camionetă s-au ciocnit

– DN 66A între Câmpu lui Neag (judetul Hunedoara) şi Cerna Sat (judetul Gorj), între kilometrii 47 si 88, pâna la finalul anului 2018, ca urmare a alunecarilor de teren, caderilor de copaci sau cedarilor de terasament.

În ceea ce priveste traficul aerian, feroviar si maritim, nu sunt sesizate probleme majore, circulatia desfasurându-se în conditii normale.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top