Connect with us
Cluj: O femeie de 39 de ani se află sub control judiciar pentru relaţii sexuale cu un băiat de 11 ani

Știri

Cluj: O femeie de 39 de ani se află sub control judiciar pentru relaţii sexuale cu un băiat de 11 ani

Caz șocant la Cluj! O femeie de 39 de ani din localitatea clujeană Aiton, suspectată că că ar fi întreţinut în mai multe rânduri acte sexuale cu un minor de 11 ani, a fost reţinută de poliţişti, iar vineri a fost pusă sub control judiciar.

„Se pare că există elemente care să conducă la concluzia că fapta s-a petrecut, atâta vreme cât procurorul a dispus controlul judiciar. Ea nu recunoaşte însă.

Copilul avea 11 ani la momentul producerii faptei, acum are 12 ani. S-a întâmplat în mod repetat în decurs de 4-5 luni. Poliţiştii de la Postul de poliţie Aiton au aflat cumva de informaţii, s-au autosesizat şi au declanşat cercetările”, a declarat, vineri, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj, Traian Morar.

Împotriva femeii a fost dispusă măsura controlului judiciar pentru 60 de zile.

Conform Ziar de Cluj, care citează surse apropiate anchetei, băiatul a povestit unui psiholog despre întâlnirile cu femeia, care este sociolog şi lucrează la un centru din Cluj Napoca

 

Jandarmeria Capitalei: Una dintre persoanele ce au rănit un jandarm la protestul de miercuri seara – identificată

Una dintre persoanele implicate în ultragierea unui jandarm la protestul de miercuri seara din Piaţa Victoriei a fost identificată, potrivit Biroului de presă al Jandarmeriei Capitalei.

„Cu privire la evenimentele din data de 4 iulie, din Piaţa Victoriei, în urma cărora doi jandarmi au fost răniţi, vă facem cunoscut faptul că una dintre persoanele implicate în ultragierea unuia dintre jandarmi a fost identificată.

Bărbatul, în vârstă de 37 de ani, este din municipiul Bacău, iar datele acestuia au fost comunicate parchetului competent, unde a fost înaintată sesizarea”, precizează sursa citată.

Citește și: Accident în Buzău: Destin tragic pentru bărbatul care și-a salvat familia

Doi jandarmi au fost răniţi miercuri, după ce un grup de protestatari a forţat dispozitivul forţelor de ordine şi a aruncat cu diverse obiecte către ei, potrivit Jandarmeriei Capitalei.

În legătură cu cei doi jandarmi răniţi se fac acte de constatare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ultraj şi vor fi înaintate parchetului competent.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top