Connect with us
Cine este Carmen Mihălcescu noul Președinte al Camerei Deputaților susținut de PSD

Știri

Codrin Ștefănescu, atac la Biserica Ortodoxă Română: „E de vină BOR-ul că…

Relația dintre PSD și Biserica Ortodoxă Română s-a deteriorat după eșecul referendumului pentru familia tradițională.

Purtătorul de cuvânt al BOR nu s-a sfiit să dea vina pe Liviu Dragnea pentru lipsa de cvorum, spunând că oamenii nu au votat și din cauza asocierii referendumului cu președintele PSD.

Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Ștefănescu, neobositul apărător al lui Dragnea, a avut o ieșire dură la adresa lui Vasile Bănescu și a liderilor BOR.

„După referendum au început critici. Unii au cerut demisia Patriarhului, unii au spus că Biserica nu s-a implicat absolut deloc. Vine PSD-ul și spune: niciodată nu vom fi de acord cu această teză. Niciodată! Că trebuie să fie demis sau să-și dea demisia Patriarhul.

Vine purtătorul de cuvânt al BOR, peste capul tuturor, și spune că de vină e Dragnea.

E de vină BOR-ul că lasă astfel de purtători de cuvânt să iasă în spațiul public. Și să înțeleagă membrul PSD că purtătorul de cuvânt care ne critică, ne critică în numele Patriarhului și în momentul ăsta o grămadă de oameni de la țară, care iubesc PSD-ul, o să-l înjure pe purtătorul de cuvânt.

Care a devenit un fel de Marincea, cum e purtătorul de la SRI. Atrag atenția în public să se ducă la șefii lui supremi și să ceară voie până să iasă în spațiul public.

Nici măcar nu-i preot, nu-i călugăr, nu-i nimic. Eu aș fi preferat ca Biserica să aibă un preot cu barbă albă, plin de înțelepciune care iese în numele Bisericii și vorbește calm și rar.

Nu un băiat care începe să facă politică. Adică boicotul făcut de ăștia nu-l vezi?!”, a spus Codrin Ștefănescu, la România TV.

Purtătorul de cuvânt al Patriarhiei Române, Vasile Bănescu, a explicat într-un interviu acordat postului de radio RFI, care sunt, din punctul lui de vedere, motivele ce au dus la invalidarea referendumului pentru redefinirea familiei.

Citește și: Purtătorul de cuvânt al Patriarhiei Române: „Oamenii nu au votat și din cauza asocierii referendumului cu Liviu Dragnea”

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top