Connect with us
Județul Constanța este din nou foarte afectat de ninsorile abundente care au căzut în ultimele ore. 13 localități afectate.

Știri

Constanța: 13 localități au rămas fără energie electrică

Județul Constanța este din nou foarte afectat de ninsorile abundente care au căzut în ultimele ore. Conform informațiilor apărute până acum, 13 localități sunt private de energie electrică.

Constanța: printre cele mai afectate județe ale țării

Exact ca în ultimele zile, județul de la malul mării este printre cele mai afectate ale României. Liniile de furnizare a energiei electrice au fost afectate de viscol, ceea ce a dus la o pană generală sau parțială de curent pentru numeroase localități.

Nistorești, Casicea, , Petroșani, Negrești, Tufani, Curcani, Independența, Fântâna Mare, Viroaga, Poiana, Cuza Vodă sunt complet private de energie electrică. Medgidia și General Scărișoreanu sunt alte două localități parțial afectate de vremea rea.

Citește și: Prognoza meteo 9-15 ianuarie 2017. Cum va fi vremea săptămâna viitoare

La ora actuală, 74 de echipaje au intervenit pe teren pentru a soluționa diversele probleme aduse de iarna grea care s-a instalat. În multe zone, temperaturile au scăzut sub valoarea de -20, rafalele de vânt atingeau 80 km/h, iar vizibilitatea a scăzut sub 10 metri (în câmp).

George Vintilă este redactor HUFF.ro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top