Connect with us

Știri

Crima de la coafor: Militarul Florin Oprea a spus de ce și-a ucis iubita: „Avea mai multe…”

Crima de la coaforul din Titu, județul Dâmbovița a șocat întreaga Românie.

Marți, 23 ianuarie, subofițerul Florin Oprea și-a omorât iubita, cu mai multe lovituri de cuțit, chiar într-un coafor din Titu.

Militarul și-a recunoscut fapta și a stat de vorbă cu anchetatorii, cărora le-a dezvăluit motivul acestei crime.

Florin Oprea este specialist în grupa reparații și conservare a Depozitului 129 Materiale Tehnice din Târgovişte, din subordinea Bazei 2 Logistică.

Se pare că individul era certat cu femeia, iar aceasta nu dorea să se mai împace cu el. Nu de puține ori, militarul a făcut adevărate crize de gelozie și era foarte violent.

Oprea le-a spus anchetatorilor că „nimeni nu îl înşală pe el” și că și-a premeditat fapta, după ce ar fi băut coniac.

N-am vrut s-o omor. Îmi pare foarte rău. Avea mai multe aventuri”, a spus bărbatul de 35 de ani, conform Adevărul.

După incident, subofiterul a sunat la 112. Apoi a luat un taxi şi a mers la poliţie, unde s-a predat.

Imediat la faţă locului au ajuns anchetatorii.  Suspectul a participat şi la o misiune în Afganistan, iar taximetristul care l-a transportat la Poliţie este şi el fost cadru militar.

Şi acesta a participat la o misiune în Irak, acum fiind pensionat.

Tatăl femeii spune că acum o săptămână bărbatul i-a luat cardul fiicei lui, în zi de salariu, şi a plecat la păcănele, fiind un împătimit al acestor jocuri.

La sediul Poliţiei Titu au fost audiate mai multe persoane, printre care şi angajatele salonului, care s-au declarat şocate de cele întâmplate.

Întrebat de ce a sunat la ambulanţă imediat după ce a înjunghiat-o, agresorul a răspuns: „Să rămână în viaţă, d-asta am sunat”.

Reacția MApN după incident.

Ministerul Apărării Naţionale transmite condoleanţe familiei îndoliate.

„Instituţia militară va colabora cu toată deschiderea şi cu maximă operativitate cu organele de anchetă competente, în stabilirea circumstanţelor producerii acestui tragic eveniment.

În conformitate cu prevederile art.89 din Legea nr.80/1995, privind statutul cadrelor militare, subofiţerul va fi suspendat din funcţie pe perioada în care, fiind în stare de arest preventiv, este urmărit penal, trimis în judecată, ori este judecat de către instanţele judecătoreşti”, arată Ministerul Apărării.

Pe perioada suspendării din funcţie, militarul nu va beneficia de niciun drept din partea Ministerului Apărării Naţionale.

Potrivit legii „cadrele militare condamnate prin hotărâre judecătorească rămasă definitivă la o pedeapsă privativă de libertate cu executarea acesteia, care anterior au fost suspendate din funcţii, se trec în rezervă începând cu data suspendării”.

Victima militarului se numește Alexandra Marin, are 25 de ani și era mamă a doi copii. Unul din prima căsătorie, iar celălalt împreună cu bărbatul care a ucis-o.

Citește și: Cine este militarul care şi-a omorât iubita într-un coafor din Dâmboviţa

1 Comment

1 Comment

  1. andrei

    2018-01-27T21:37:33+02:00 at 21:37

    A se verifica urgent toate dosarele cu plangeri de amenintare cu moartea si la politia din lunguletu. Ce sa preantampine politia din titu sau din lunguletu, când politistii se trag de sireturi cu toți infractorii, se ascund cu referate de scoatere de sub urmarire ” ca asa a zis procurorul de caz” sau din lipsa de martori. Urgent schimbați toți politistii si adusi altii care stiu carte si iau masuri.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top