Connect with us
Crimă în Dolj: O femeie și-a ucis fiul după ce a crezut că este Diavolul

Știri

Crimă în Dolj: O femeie și-a ucis fiul după ce a crezut că este Diavolul

Crimă șocantă în Dolj. O femeie de 33 de ani, de profesie asistent social, și-a ucis copilul în vârstă de 3 ani. Ea le-a povestit anchetatorilor că a făcut acest gest pentru că a crezut că fiul ei este Diavolul.

Fapta s-a petrecut în noaptea de 22 spre 23 iulie, în localitatea Unirea, acolo unde familia respectivă se afla în vizită la bunici.

Irina P. are 33 de ani și lucrează la Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului.  Duminică, ea a mers împreună cu soțul său și cei trei copii ai familiei, în vârstă de opt, trei și un an, în vizită la părinții femeii.

În cursul nopții, ea s-a trezit și și-a sugrumat fiul, în vârstă de trei ani, care dormea lângă ea. După ce a comis crima, ea s-a dus în camera alăturată, unde se afla soțul ei, de profesie jandarm, și i-a spus ce a făcut.

Bărbatul a alertat autoritățile, iar femeia a fost reținută. Ea le-a mărturisit anchetatorilor că a făcut acest gest șocant, crezând că fiul său este Diavolul.

Familia mai are doi copii, unul de un an şi celălalt de opt ani. Anchetatorii spun că femeia va fi supusă unei expertize psihiatrice, care urmează să fie efectuată la Bucureşti, de către reprezentanţii Institutului Naţional de Medicină Legală.

Femeia a fost arestată preventiv pentru 30 de zile și riscă ani grei de închisoare dacă se va stabili că a avut discernământ când a comis fapta.

Citește și: Criminala de la metrou rămâne în închisoare! I-a fost prelungit mandatul de arestare

Citește și: BOMBĂ! Estetician celebru, căutat pentru omor. Și-a ucis o pacientă și a…

1 Comment

1 Comment

  1. Stroescu Emilian

    2018-07-24T15:16:00+03:00 at 15:16

    Religia ucide!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top