Connect with us
Crimă în Vama Veche! Un bărbat a fost găsit mort pe plajă. Cine este victima

Știri

Crimă în Vama Veche! Un bărbat a fost găsit mort pe plajă. Cine este victima

Crimă în Vama Veche! Polițiștii au deschis o anchetă după ce un bărbat a fost găsit mort pe plaja din stațiune, existând indicii că ar fi fost bătut crunt și ulterior abandonat.

Un bărbat a fost găsit decedat, sâmbătă, pe plaja din Vama Veche, în zona Amphora, informează purtătorul de cuvânt al Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Constanţa, dr. Claudia Tatarici.

Potrivit sursei citate, dispeceratul SAJ fusese apelat sâmbătă, în jurul orei 12,40, de o persoană care a găsit victima în stare de inconştienţă.

„Din primele evaluări, persoana decedată de sex masculin are în jur de 40 de ani şi după cum se prezintă pare a să fi fost o persoană fără adăpost, dar pe corp sunt multiple lovituri şi mult sânge, adică urme ale unor maltratări.

Martorii din zonă au relatat colegilor mei de pe ambulanţă că ar fi fost vorba despre un incident violent, din câte am înţeles”, a declarat aceasta, pentru Agerpres.

Poliţiştii constănţeni au deschis un dosar penal pentru moarte suspectă.

Din primele informaţii reiese că victima are în jur de 34 de ani și este din Tecuci, județul Galați, dar locuia în județul Buzău.

Martorii au spus că bărbatul a fost bătut şi apoi abandonat de nişte adolescenţi, iar ulterior acesta a murit.

Trupul neînsufleţit al bărbatului a fost transportat la Medicină Legală, pentru a se stabili cum a survenit decesul.

Te-ar putea interesa și: Crimă cumplită în Craiova

Un bărbat din Craiova și-a ucis iubita, vineri dimineață,  iar apoi s-a sinucis. Criminalul și victima sa au fost descoperiți de medicii SMURD Dolj, chemați la fața locului.

Bărbatul, în vârstă de 77 ani, a fost găsit de medicii SMURD Dolj în scara blocului, în stare de inconșetință.

„Ajuns la locul intervenției, echipajul SMURD nu a mai putut decât să constate decesul bărbatului care se afla la parterul blocului, iar în interiorul blocului, într-un apartament la etajul cinci, a fost găsită o femeie decedată”, a declarat Tania Vâlceanu, purtător de cuvânt ISU Dolj, conform Antena 3.

Se pare că bărbatul trăia în concubinaj cu o femeie de 72 de ani, pe care ar fi omorât-o cu un ciocan. Ulterior, bărbatul a decis să își ia viața.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top