Connect with us
Cristian Boureanu a primit doi ani cu suspendare. Trebuie să plătească 7000 de euro daune morale

Știri

Cristian Boureanu a primit doi ani cu suspendare. Trebuie să plătească 7000 de euro daune morale

Fostul deputat Cristian Boureanu a primit miercuri doi ani de închisoare cu suspendare. Acesta trebuie să plătească, de asemenea, 7000 de euro daune morale.

Magistrații Judecătoriei Sectorului 1 l-au condamnat astăzi pe Cristian Boureanu la închisoare cu suspendare în dosarul în care era acuzat de ultraj.

Citește și: Răsturnare de situaţie. Filmul complet al bătăii dintre Cristian Boureanu și polițiști

La rândul său, Laura Dincă, iubita lui Cristian Boureanu, a fost achitată pentru mărturie mincinoasă. Cristian Boureanu a vorbit la ieșirea de la Judecătorie despre ce s-a întâmplat în ultimele luni.

„Primele două luni separați, în continuare împreună. Mulțumim tuturor celor care au ascultat. Mulțumesc lui Ion Dincă. Mulțumesc că a stat ca un câine de pază când s-au colectat probele. Multe probe au ajuns la dosar, după 6, după 8 luni. Respect decizia judecătorilor, că s-au uitat pe dosar. M-am legitimat, m-am legitimat conform legii cu nume, prenume, cu data nașterii.

Nu l-am atins pe polițist. Am fost acuzat că l-am degradat, uniforma a fost întreagă. Nici poveste că i-am făcut fractură de mână. Nu i-am prins degetul la ușă. Sunt camere care arată că ușa s-a închis o singură dată, iar polițistul era la un metru și jumătate. Instituțiile statului sunt obligate să își recupereze banii”, a spus fostul soț al Valentinei Pelinel.

Cristian Boureanu, oprit de polițiști pe 9 iunie 2017

Pe data de 9 iunie 2017, mașina în care se afla Cristian Boureanu a fost oprită în trafic, în zona Piața Charles de Gaulle din sectorul 1 al Capitalei. Momentul a fost filmat atât de către polițiști, cât și de iubita lui Boureanu, Laura Dincă.

Citește și: Raportul IML în cazul lui Cristian Boureanu a fost făcut public. Ce spun medicii

Fostul politician a ajuns la spital cu mai mulți dinți rupți, iar unul dintre polițiștii de la Rutieră l-a acuzat pe acesta că i-a rupt un deget. De asemenea, polițistul a declarat că i-a rupt cămașa uniformei și că l-a lovit cu genunchiul în zona inghinală. Cristian Boureanu a fost reținut și a fost arestat preventiv două luni după acest incident.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top