Connect with us
Cristian Țopescu a fost înmormântat. Sute de persoane și-au luat rămas-bun

Știri

Cristian Țopescu a fost înmormântat. Sute de persoane și-au luat rămas-bun

A fost o zi grea pentru întreaga lume a sportului românesc. Comentatorul Cristian Țopescu a fost condus pe ultimul drum de către familie, prieteni, dar și oameni care l-au îndrăgit.

Printre cele mai îndurerate persoane a fost fiica marelui comentator, Cristina. Cei doi au avut o relație extrem de apropiată, iar suferința prezentatoarei TV este ușor de înțeles.

În această zi tristă nu puteau lipsi și foști sportivi și oameni din lumea sportului care l-au apreciat pe Cristian Țopescu.

La înmormântare au participat numeroase vedete, printre care Andreea Berecleanu, alături de fiica sa, Mariana Bitang, Octavian Bellu, Marian Drăgulescu, Sandra Izbaşa, Ivan Patzaichin.

Pe lângă aceștia, sute de persoane s-au îndreptat către Cimitirul Ghencea Militar, acolo unde Cristian Țopescu își va domni somnul de veci.

Acesta a fost înmormântat cu onoruri militare, după o carieră impresionantă în armată.

Cristian Țopescu a decedar pe data de 15 mai, chiar de ziua fiului său, Cristian.

„Domnul Cristian George Țopescu în vârstă de 81 de ani s-a internat marți, 08.05.2018, la Spitalul Universitar de Urgență Elias, în stare gravă în contextul acutizării unor afecțiuni cronice.

Pe perioada internării a beneficiat de monitorizare strictă și tratament în secția de Terapie Intensivă. Decedează azi, 15.05.2018, ora 16, prin stop cardiorespirator iresuscitabil”, a anunțat purtătorul de cuvânt al Spitalului Elias, dr. Negoiță Silvius.

Te-ar putea interesa și: Durere fără margini! Cristian Țopescu a plecat dintre noi de ziua fiului său!

La doar câteva ore de când s-a aflat că marele comentator sportiv s-a stins din viață, noi detalii apar despre Cristian Țopescu.

Vestea a căzut ca un fulger pentru toți cei care l-au cunoscut și i-au iubit vocea inconfundabilă. Iar momentul este cu atât mai dureros.

Citește și: Cea mai bună prietenă a lui Cristian Țopescu: „M-am uitat pe tavan singură 10 minute”

Fostul comentator sportiv a murit chiar de ziua de naştere a fiului său, Cristi Ţopescu, băiatul pe care îl are din a doua căsătorie, cu Rosemarie. Citește continuarea AICI.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top