Connect with us
Criza ambulanțelor. Mesajul lui Raed Arafat pentru guvernanți

Știri

Criza ambulanțelor. Mesajul lui Raed Arafat pentru guvernanți

Criza ambulanțelor ia amploare, iar opiniile divergente exprimate de Raed Arafat și ministrul Sănătății sunt semnele că acest subiect sensibil este departe de a fi rezolvat.

Raed Arafat ia poziție în criza ambulanțelor

”Anuntul domnului Ministru al Sanatatii, Florian Bodog, facut vineri la Craiova, referitor la achizitia ambulantelor pentru SMURD si serviciile de ambulanta, mentionand ca acordul semnat in 2016 intre cele doua ministere, cel al sanatatii si cel al afacerilor interne, nu mai este valabil in baza noii legislatii, ascunde multe adevaruri nespuse.

Este, de fapt, pentru cei care cunosc bine situatia si evolutia ei, un anunt al intarzierii achizitiilor de ambulante pentru SMURD si serviciile de ambulanta si nu al demararii procedurilor, care au fost deja demarate de fapt dar nu sunt «agreate», dorinta fiind de a repeta totul de la zero lasand la o parte munca realizata de comisii mixte care au muncit cateva luni deja pe acest subiect la nivelul IGSU”, a scris Arafat pe pagina sa de Facebook.

Arafat îl acuză subtil pe Florian Bodog, ministrul Sănătății în cabinetul Grindeanu, că și el contribuie la criza ambulanțelor, iar după ce se va întoarce de la misiunile ONU din Mexic și SUA, secretarul de stat în MAI va dezvălui toate demersurile efectuate în ultimii ani, până săptămâna trecută, notează news.ro.

CITEȘTE ȘI: Recomandări de la Raed Arafat: Ce să faci în caz de cutremur

CITEȘTE ȘI: Raed Arafat avertizează în legătura cu vaccinarea copiilor

Mesajul lui Arafat nu a rămas netaxat. Grindeanu a reacționat la scurt timp: „Situatia achizitiei de ambulante este in atentia mea si a echipei mele. Am avut discutii, in ultimele saptamani, cu doamna ministru Carmen Dan, cu domnul ministru Bodog si cu domnul secretar de stat Arafat.

Saptamana viitoare, imediat ce domnul Arafat revine in tara, ma voi intalni cu toti trei, pentru a clarifica problema. Important e ca pacientii romani sa beneficieze cat mai rapid de servicii moderne de ambulanta”, a scris șeful guvernului pe aceeași rețea de socializare.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top