Connect with us
regele mihai

Știri

Cu trei zile înainte de aniversarea Regelui Mihai, Familia Regală a făcut anunţul: „Majestatea Sa…

Regele Mihai va împlini miercuri, 25 octombrie, onorabila vârstă de 96 de ani. Familia Regală va găzdui la Bucureşti evenimente dedicate Majestăţii Sale. Totodată, au fost făcute noi precizări despre starea de sănătatea a acestuia.

„Principesa Maria se află în Elveţia, pentru a fi alături de Regele Mihai, în preajma zilei de naştere a Majestăţii Sale. Alteţa Sa Regală petrece câteva zile la reşedinţa privată a tatălui ei. Majestatea Sa continuă să fie sub supravegherea permanentă al medicilor, urmând tratamentul obişnuit al ultimelor luni”, a anunţat Casa Regală duminică, conform News.ro.

Mai multe persoane vor fi decorate cu ocazia zilei Regelui Mihai, a mai anunţat Casa Regală.

„Custodele Coroanei va decora, în numele Majestăţii Sale, un număr de 14 personalităţi din România şi Europa, la Sala Tronului Palatului Regal. Seara, Principesa Moştenitoare Margareta, Principele Radu şi Principesa Maria vor lua parte la concertul caritabil organizat de Fundaţia Principesa Margareta a României la Ateneul Român. Concertul a ajuns la a zecea ediţie şi este organizat cu scopul de a aduna fonduri pentru susţinerea programului anual Tinere Talente”, precizează Casa Regală.

În urmă cu două luni, Casa Regală anunţa că Regele Mihai este într-o stare de sănătate fragilă, dar echilibrată, şi are o stare de spirit bună.

Tot atunci, se transmitea că Regele Mihai „continuă să stea zilnic sub o atentă supraveghere a medicilor, a unui personal medical de diverse specialităţi, precum şi în prezenţa unor devotaţi membri ai personalului Casei Majestăţii Sale, detaşaţi în Elveţia”. De asemenea, la reşedinţa privată continuă să fie zilnic două maici ortodoxe, detaşate de Biserica Ortodoxă Română.

Citeşte şi:Doliu la Casa Regală. Prinţesa Marina Sturdza a murit!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top