Connect with us

Știri

Cum decorezi o bucatarie mica

Iata cateva sfaturi care te vor ajuta sa decorezi frumos o bucatarie mica.

Sigur ca oricine isi doreste o bucatarie spatioasa si luminoasa care sa fie mobilata ca in povesti. Din pacate asta nu intra in buget de fiecare data si cei mai multi dintre noi ajung sa se multumeasca cu bucatarii mici sau chiar extrem de mici. Veste buna este ca poti transforma o astfel de bucatarie intr-un spatiu placut, in care sa iti fie drag sa petreci o mare parte din timp.

Daca ai posibilitatea este indicat sa optezi pentru o bucatarie cat mai luminoasa. Chiar daca bucataria nu este mare, ferestrele de dimeniuni mari vor da impresia de spatiu si astfel nu te vei mai simti inghesuita. Asigura-te ca achizitionezi niste perdele dintr-un material usor si deschis la culoare, care sa permita luminii sa patrunda in camera.

Opteaza pentru culori foarte deschise. Albul este ideal, chiar daca este mai pretentios. O mobila alba, simpla, va crea falsa impresie de spatiu si in plus te va destinde. Daca totusi ti se pare prea mult, alege obiecte de decor care sa fie albe sau cel putin vopseste peretii in alb. Peretii inchisi la culoare sunt un cosmar pentru camerele mici si slab luminate.

Adauga pete de culoare in colturile camerei. Un bol din sticla cu lamai proaspete, un tablou cu un peisaj de primavara sau prosoape in culori puternice vor atrage atentia si vor transforma bucataria intr-o camera foarte vioaie si placuta.

O bucatarie vintage va atrage intotdeauna privirile, indiferent de cat de mica este. Daca iti place acest stil poti sa te adaptezi foarte usor. Vei gasi mobila frumoasa din lemn masiv, dar care nu va ocupa foarte mult spatiu. Trebuie doar sa ai rabdare si sa cauti peste tot. Podeaua din lemn este un detaliu care va da schimba atmosfera de asemenea.

Orice ai alege asigura-te ca te simti bine si este pe gustul tau!

Continue Reading
You may also like...

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top