Connect with us

Știri

Cum sa iti decorezi casa de Valentine’s Day

Iata cateva idei de decor pentru Valentine’s Day!

Ziua Indragostitilor se apropie cu pasi repezi, asa ca pregatirile sunt in toi. Fie ca ati planuit deja o cina romantica, un concert mult asteptat, o vacanta la munte sau doar o seara linistita in fata televizorului, casa voastra merita sa fie decorata cu ocazia acestei zile frumoase.

Lasa deoparte decoratiunile scumpe din comert si confectioneaza-ti cele mai frumoase obiecte de decor chiar acasa la tine, in scurt timp si cu materiale putine. Iata cateva idei care sa te inspire!

The_Happy_Housie_d0ah2u

Inimi cusute din ata pe cutii de carton. Poti folosi cutiile pentru a impacheta cadourile de Valentine’s Day sau pur si simplu le poti aseza pe rafturile din sufrageria ta.

Blue_I_Style_rlkggk

Litere colorate pe bucati din lemn. Alcatuieste cuvintele tale favorite din bucati de lemn pe care poti picta litere in orice culoare si forma iti doresti.

Brepurposed_jrzm6l

Creaza aceste felicitari deosebite in doar cateva minute! Ai nevoie de bucati de carton colorate, vopsea aurie si sclipici. Le poti agata oriunde in casa!

Girl_In_The_Garage_k3enuz

Candelabrul din hartie este poate cel mai frumos obiect decorativ pe care il poti confectiona. Iti va lua ceva timp, insa se merita! Ai nevoie de hartie colorata, un foarfec si muuuuulta rabdare.

Inspiration_For_Moms_zhlrwk

Poti transforma pernele tale favorite in decoratii de Valentine’s Day cu un minim de efort. Decupeaza inimi rosii din material si coase-le  sau lipeste-le cu super glue.

Place_Of_My_Taste_pjuc36

Daca ai timp si rabdare poti confectiona aceasta coroana minunata din hartie creponata. Ai nevoie de o baza din spuma, bolduri si multa hartie creponata

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

1 Comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top