Connect with us
oboseala-25082015

Știri

Cum scapi de senzatia de oboseala din timpul zilei

Programul incarcat si ritmul alert in care se petrec evenimentele din ziua de astazi ne creeaza multora dintre noi eterna senzatie de oboseala din timpul zilei.

Se intampla de multe ori sa ai o zi aglomerata, si fix in mijlocul ei atunci cand ai atatea pe cap sa te loveasca senzatia de oboseala. Iata ce poti face pentru a o elimina din viata ta cotidiana cat si pentru a da un randament mai mare.

1. Respecta orele de somn

Medicii sustin ca melatonina se elibereaza in oraganism in timpul somnului de dinainte de ora 12 noaptea. Asadar incearca sa prinzi macar o ora de somn inainte de miezul noptii, pentru ca acest somn este cel mai odihnitor. Indiferent de cat ai dormi dimineata, nu se compara cu somnul de dinainte de ora 12.

2. Imparte-ti timpul in mod strategic

Ia o agenda sau un carnetel in care sa iti intocmesti un plan al sarcinilor zilnice. Dupa ce ai facut asta, incerca sa aloci mai mult timp pentru cele complicate si nu uita sa iti lasi si timp de recreere.

CITESTE SI: METODE CARE TE AJUTA SA TE TREZESTI DIMINEATA FARA A BEA CAFEA

3. Practica un sport

Sportul elimina starile de oboseala din organism, te revitalizeaza si iti mentine sanatatea. Daca esti totusi o persoana sedentara in ceea ce priveste sportul, incearca anumite forme de meditatie.

4. Bai relaxante

O baie relaxanta, cu sare de mare si uleiuri esentiale este bine venita seara, dupa o zi incarcata. Te va ajuta sa elimini stresul adunat peste zi, iar oboseala de a doua zi nu se va mai instala atat de usor.

Sursa foto: aflacum.ro

 

 

CONTACT REDACTIE Email: cc@smartactivity.ro Telefon: +4021 795 88 02 Dacă ai surprins o știre, scrie-ne pe adresa redactie@huff.ro, unde ne poți trimite imagini foto sau video. Publisher Adrian Vrauko Email: adrian@teotrandafir.com Consultant Anamaria Lembrău, email: anamaria@teotrandafir.com Redactori CATALIN NAE, email: catalin@teotrandafir.com CRISTINA BOSIOC,email: cristina@teotrandafir.com DANIEL ȘUTA, email: daniel@teotrandafir.com Publicitate email: sales@smartactivity.ro Departament VIDEO Producator general – Raluca Oprea email: raluca.oprea@teotrandafir.com Programator Bogdan Iacob / Telefon: 0217958802 Departament Juridic / Legal Cabinet de avocat ROBERT CIUREA email: office@avciurea.ro Director General Adrian Vrauko email: adrian@teotrandafir.com Huff.ro este administrat și deținut de SMART ACTIVITY SRL Date despre companie Adresa de corespondenta: Calea Calarașilor, numarul 173, București, Sector 3 COD FISCAL: RO34042388 CIF: J40/1060/2015 Huff.ro este un site de știri care folosește fluxurile agențiilor de presă: Mediafax, Agerpres, dar și surse proprii.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top