Connect with us
Cutremure în această noapte în România. Unde au avut loc

Știri

Cutremure în această noapte în România. Unde au avut loc

Două cutremure au avut loc noaptea trecută în România. Unul dintre cele două seisme înregistate de INFP au avut loc la adâncime de doar 5 kilometri.

Institutul Național de Cercetare – Dezvoltare pentru Fizica Pământului a anunţat că două noi cutremure s-au produs în România în ultimele ore.

Primul seism s-a produs în Marea Neagră, duminică, la ora 00:00. Cutremurul din Marea Neagră a avut magnitudinea de 2.9 grade pe scara Richter. Acesta este și cutremurul s-a produs la doar 5 kilometri adâncime.

Cutremure noaptea trecută în România

În această dimineață, la ora 07.16, un seism cu magnitudinea 2,6 grade s-a produs în județul Buzău, la o adâncime de 136 kilometri.

Potrivit INFP, cel mai puternic cutremur de la începutul acestui an s-a produs în 25 aprilie.

Seismul a avut magnitudinea 4,6 şi s-a produs în apropierea următoarelor oraşe: Covasna (12 kilometri), Întorsura Buzăului (25 de kilometri, Târgu Secuiesc (27 de kilometri), Nehoiu (35 de kilometri) şi Sfîntu Gheorghe (52 de kilometri).

Cutremurul s-a produs la o adâncime de 124 de kilometri.

Este cel mai puternic cutremur care s-a produs în Romnia în ultimele zece zile. Pe data de 29 mai, un seism de 3 grade ope Richter s-a produs în județul Vrancea.

Citește și Maria Ghiorghiu, previziune sumbră: “Va urma un cutremur!”

Clarvăzătoarea Maria Ghiorghiu vine cu noi previziuni sumbre. Femeia care susține că a prevestit incendiul din clubul Colectiv anunță o nouă nenorocire în România.

Maria Ghiorghiu susține că va urma un cutremur, care va fi unul intens.

„Aud un glas care spune că va urma un cutremur. Şi nu unul moderat, ci unul intens. (…) Văd înspre răsărit o încăpere plină cu mobilier şi cu tot felul de obiecte.

În încăpere pare a fi noapte, dar ar fi putut foarte bine să fie trase şi draperiile. Într-o clipă, dragilor, toate lucrurile din acea încăpere au început a se clătina destul de tare.

Vom auzi, dragii mei, de un astfel de cutremur intens, dar noi să nădăjduim că nu vor fi şi victime. Să ne rugăm la bunul Dumnezeu şi la Maica Domnului, ca să ne apere pe noi toţi şi pe lumea întreagă de toate dezastrele care aduc suferinţă şi lacrimi”, a spus Maria Ghiorghiu.

Carmen Hara și Maria Ghiorghiu, față în față

Carmen Harra și Maria Ghiorghiu au fost puse față-n față în cadrul unei emisiuni televizate. Femeia care susține că a prezis incendiul de la Colectiv i-a făcut și o previziune lui Carmen Harra.

La începutul dezbaterii, cele două clarvăzătoare au avut un schimb de replici de complezenţă. Cu această ocazie, Harra a întrebat-o pe Maria Ghiorghiu dacă se va mai mărita.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top