Connect with us
Dâmbovița: Accident în Corbii Mari: Trafic restricționat pe A1

Știri

Dâmbovița: Accident în Corbii Mari: Trafic restricționat pe A1

Traficul este restricţionat, joi dimineaţă, pe autostrada A1, pe sensul către Piteşti, pe raza localităţii dâmboviţene Corbii Mari, din cauza unui accident în care au fost implicate un autotren şi un autoturism, informează Centrul Infotrafic din cadrul IGPR.

„Pe A1 Bucureşti-Piteşti, din cauza unui accident rutier, în care au fost implicate un autotren şi un autoturism, banda nr. 1 este restricţionată, sensul către Piteşti, pe raza localităţii Corbii Mari.

În urma evenimentului o persoană a fost rănită grav. Valorile de trafic sunt crescute, iar în zona accidentului se circulă în coloană”, precizează Infotrafic.

Conducătorii auto sunt sfătuiţi să adapteze viteza la condiţiile de drum, să se asigure în mod corespunzător şi să semnalizeze înainte de schimbarea benzii de circulaţie, respectând indicaţiile semnalizărilor rutiere.

Conform Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Dâmboviţa, accidentul a avut loc la km. 49 de pe A1, iar la faţa locului au ajuns un echipaj SMURD, un echipaj de descarcerare, o autospecială de stingere cu apă şi spumă şi o ambulanţă.

Citește și: Un om a murit după un accident grav

Te-ar putea interesa și: Accident grav în Olt

Un bărbat a murit şi o femeie a fost grav rănită în urma unui accident rutier produs miercuri pe DN64, la Dobrosloveni, a anunţat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Olt, Alin Băsăşteanu.

În accident au fost implicate o autoutilitară condusă de un bărbat şi un autoturism condus de o femeie de 54 de ani, din municipiul Slatina.

Din primele cercetări efectuate de poliţişti a reieşit că şoferiţa a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, iar automobilul a intrat pe contrasens şi s-a izbit frontal de o autoutilitară.

În urma impactului, femeia a fost rănită şi a fost nevoie de intervenţia unui echipaj ISU pentru a fi deblocată din maşină, iar un bărbat de 59 de ani, pasager în autoturism, a murit.

„În după amiaza zilei de 31 octombrie, pe DN 64 pe raza comunei Dobrosloveni, o şoferiţă de 54 de ani din municipiul Slatina a pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi a pătruns pe contrasens unde s-a izbit frontal de o autoutilitara ce circula regulamentar”, a precizat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Olt, Alexandra Dicu.

În ajutorul victimelor au intervenit un echipaj SMURD şi o autospecială complexă pentru intervenţie şi descarcerare şi un echipaj de la Serviciul de Ambulanţă Olt.

La sosirea echipajelor medicale pasagerul din autoturism era decedat iar şoferiţa era încarcerată în maşină şi prezenţa fractură la un picior, Traumatisme şi multiple escoriaţii.

Ea a fost transportată la Spitalul Caracal.

În cauză a fost deschis doar penal pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top