Connect with us
Dâmbovița: Incendiu la Combinatul de Oţeluri Speciale Târgovişte

Știri

Dâmbovița: Incendiu la Combinatul de Oţeluri Speciale Târgovişte

Un incendiu a izbucnit la Combinatul de Oţeluri Speciale Târgovişte, pompierii fiind nevoiți să intervină de urgență.

Pompierii au intervenit în noaptea de duminică spre luni, la un incendiu izbucnit la Combinatul de Oţeluri Speciale Târgovişte, din cauza metalului topit scurs dintr-un utilaj fisurat, a informat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Dâmboviţa.

Nicio persoană nu a fost rănită, pompierii reuşind în scurt timp localizarea incendiului.

”Incendiu la COS SA Târgovişte, arde metalul topit scurs dintr-o oală de topire fisurată. Intervine Detaşamentul Târgovişte cu trei ASAS (autospeciale cu apă şi spumă, n.r.) şi un echipaj SMURD”, a precizat ISU Dâmboviţa, într-o informare remisă în jurul orei 1.00.

Te-ar putea interesa și: Trei case, distruse după incendiul din Sagna

Trei case, două anexe şi un grajd din comuna Sagna au ars complet într-un incendiu izbucnit, joi, la una dintre locuinţe, a declarat, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al ISU Neamţ, sublocotenent Adrian Rotaru.

Trei femei, proprietarele caselor, au avut atacuri de panică, iar un bărbat a suferit arsuri pe piciorul drept, după ce a încercat să salveze mai multe bunuri dintr-una din casele în flăcări.

„Incendiul s-a manifestat generalizat la trei case de locuit cu o suprafaţă de circa 200 metri pătraţi, două fânării, în care erau depozitate aproximativ 6 tone de lucernă, un grajd şi 2 anexe, cu posibilitate de propagare la alte trei case de locuit şi o bucătărie de vară.

Au ars toate bunurile materiale din clădirile cuprinse de flăcări. Cauza probabilă de producere a acestui incendiu a fost jar sau scântei căzute din sisteme de încălzire”, a declarat sublocotenentul Adrian Rotaru.

La faţa locului au intervenit 12 subofiţeri cu 4 autospeciale de la Detaşamentul de pompieri Roman, dar şi un echipaj de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă, nefiind nevoie de transportarea niciunei persoane la spital.

Citește și: Incendiu la un club din nordul stațiunii Mamaia

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top