Connect with us
Dan Voiculescu, primul INTERVIU după eliberare din închisoare

Știri

Dan Voiculescu, primul INTERVIU după eliberare din închisoare

Dan Voiculescu a dat primul interviu după eliberare. Dan Voiculescu a făcut dezvăluiri şocante. Afaceristul a vorbit despre abuzurile din DNA şi despre ce face şefa DNA cu familiile şi copiii celor anchetaţi.

Dan Voiculescu a declarat, marți seara, într-un interviu la România TV, că șefa DNA a reușit să fie deasupra legii și a ajuns să fie un simbol al răului în România.

Citeşte şi BOMBĂ în televiziune! Anunţul făcut de o cunoscută prezentatoare

Voiculescu spune că Kovesi nu va rămâne în picioare

Mogulul spune că „domnia Băsescu” se află pe final și este convins că Iohannis nu are niciun motiv de a nu accepta eventuala revocare din funcție a șefei DNA.

„Probabil în scurt timp justiţia va lamuri care a fost treaba în procesul ICA. În dosar singura care nu a fost audiată până acum e Kovesi…. Abuzurile sunt la fel de periculoase ca şi corupţia. Sistemul lui Băsescu a fost foarte perfid. El nu a fost singur. A creat o mini-armată asupra cărora are dosare. Îi şantajează. Sunt printre noi. Nu au dispărut. Ascultă tot pe el. Coldea şi Kovesi nu îl mai ascultă. Ei erau creierul. Creierul lucrează ordonat. Eu vorbesc de cei de sub creier. Linia a doua si a treia. A apărut o luptă pentru putere între Coldea şi Kovesi. Era de aşteptat ca cei care au tăiat şi spânzurat 10 ani să ajungă la limită. Nu va rămâne nici Kovesi în picioare. Adevărul triumfă. Să sperăm că vom avea un DNA fără Kovesi. Fără ea se schimbă totul. Peştele de la cap se împute”, a spus Dan Voiculescu.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top