Connect with us

Știri

De ce a murit Cristina Stamate. Ce spun medicii

Cristina Stamate a murit în această dimineaţă în jurul orei 7. Actriţa fusese internată săptămâna trecută, în ziua în care Stela Popescu a murit.

Cristina Stamate era internată de săptămâna trecută la Spitalul Floreasca pentru investigaţii, după ce i se făcuse rău. Cristina Stamate a fost internată la Spitalul Floreasca de câteva zile, în stare gravă, fiind adusă de un echipaj SMURD. Potrivit unor surse medicale, actrita era inconștientă, deshidratată, cu hipertensiune.

Avea mai multe afecţiuni şi era internată la Secţia de Terapie Intensivă a unităţii medicale. Cristina Stamate a fost operată pe cord deschis, în ianuarie 2015.

Intervenţia a constat în înlocuirea valvei mitrale cu o proteză şi montarea a trei by-pass-uri aortocoronariene pentru revascularizarea muşchiului cardiac.

Citeşte şi Frica cea mai mare a Cristinei Stamate. Este copleşitor ce spunea actriţa

Cristina Stamate a murit în această dimineaţă la Spitalul Floreasca din Capitală. Actriţa avea 71 de ani şi fusese internată în spital exact în ziua în care Stela Popescu a plecat fulgerător dintre noi.

Starea de sănătate a actriței era destul de precară. În ultimii ani, Cristina Stamate a fost supusă mai multor intervenţii chirurgicale. În ianuarie 2015 a fost supusă unei operații pe cord.

Cristina Stamate a murit în această dimineaţă

Cristina Stamate a murit. De altfel, aceasta operație, de fapt nereușita ei și posibilitatea morții, a fost și cea mai mare frică a artistei care mărturisea:

”Că mor, maă, nenică, de aia mi-a fost frică. Am plecat de acasă, mă uitam pe geam: poate-i ultimul copac pe care îl vad, ultimul candelabru, ultima lumină”, spunea atunci Cristina Stamate.

Cristina Stamate a murit în această dimineaţă

Actriţa Cristina Stamate a murit, luni dimineață, la Spitalul de Urgență Floreasca. Cristina Stamate avea 71 de ani.

„Cu puţin înainte de ora 7,00, în această dimineaţă, a decedat”, a anunţat purtătorul de cuvânt al Spitalului de Urgenţă Floreasca, Bogdan Opriţa.

Cristina Stamate era internată de săptămâna trecută la Spitalul Floreasca pentru investigaţii, după ce i se făcuse rău. Cristina Stamate a fost operată pe cord deschis, la începutul lunii ianuarie 2015.

Citeşte şi Teatrului de Revistă Constantin Tănase, anunţ după moartea Cristinei Stamate

Actriţa a declarat ulterior că în timpul operaţiei inima ei a fost oprită timp de 2 ore. Se simțea bine şi abia aşteapta să revină pe scenă.

Cristina Stamate a murit la 71 de ani

O echipă formată din zece medici i-a făcut atunci actriţei trei by-pass-uri, în decurs de 6 ore şi jumătate. Actriţa a mărturisit că amânase mult timp acea operaţie pentru că fratele ei a murit în urma unei intervenţii similare.

Actriţa Cristina Stamate a murit, luni dimineață, la Spitalul de Urgență Floreasca. Cristina Stamate avea 71 de ani şi a fost. Cristina Stamate era internată de săptămâna trecută la Spitalul Floreasca pentru investigaţii, după ce i se făcuse rău.

Problemele de sanatate ale actritei au inceput in urma cu mai mult timp, dupa ce ea a suferit in accident vascular cerebral. Joi dupa amiaza a fost dusa de urgenta la Floreasca si internata in stare grava, iar in aceasta dimineata s-a aflat ca ea a plecat la ceruri.

Cristina Stamate a murit în această dimineaţă

Alexandru Arsinel, directorul Teatrului de Revista Constantin Tanase din Bucuresti, locul in care Cristina Stamate activa, a spus ca incearca sa faca toate demersurile necesare pentru a putea expune sicriul cu trupul neinsufletit al artistei la Teatrul de Revista.

Cristina Stamate a murit. “Doresc foarte mult sa o expunem la teatru. In aceste momente nu reusim sa dam de familia ei. Stim ca avea un frate in Israel, dar a murit. Era singura pe lume”, a marturisit Arsinel.

Citeşte şi Frica cea mai mare a Cristinei Stamate. Este copleşitor ce spunea actriţa

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top