Connect with us
Decizia lui Alexandru Arșinel în legătură cu referendumul pentru familie: "Pentru prima dată în viață...

Știri

Decizia lui Alexandru Arșinel în legătură cu referendumul pentru familie: „Pentru prima dată în viață…

Actorul Alexandru Arșinel a oferit un răspuns surprinzător atunci când a fost întrebat dacă va merge la referendumul pentru familia tradițională.

„În general, eu sunt fiu de ţăran, de CFR-ist, am apucături normale. Dar pentru că nu vreau să-mi influenţez viaţa şi viitorul, cred că de data asta, pentru prima dată în viaţa mea, o să mă abţin.

Eu când trec prin faţa unei biserici, spun Tatăl Nostru şi îmi fac cruce. Prefer să nu mă duc”, a declarat, Alexandru Arşinel, pentru Agenţia de presă MEDIAFAX.

Alexandru Arşinel, în vârstă de 79 de ani, este unul dintre cei mai cunoscuţi actori de comedie din România şi este vedetă a Teatrului de Revistă „Constantin Tănase” din Bucureşti, dar şi director al instituţiei.

Alături de Stela Popescu, el a format un cuplu artistic celebru atât în ţară, cât şi în străinătate. Pentru activitatea lor, cei doi actori au fost răsplătiţi, în anul 2002, cu premiul special al UNITER pentru teatrul de revistă.

Referendumul se va desfăşura pe parcursul a două zile, 6 şi 7 octombrie 2018, între orele 7.00 şi 21.00.

Întrebarea care va fi adresată românilor la referendumul pentru redefinirea familiei va fi: „Sunteţi de acord cu legea de revizuire a Constituţiei României în forma adoptată de Parlament?”.

Bogdan Chirieac: Merg la referedum si votez NU

Pe de altă parte, analistul politic Bogdan Chirieac, un susținător al actualei coaliții de guvernământ, a declarat că va merge la referendumul din weekend dar că va vota Nu.

Merg la referendum pentru că eu cred că trebuie să ne exercităm acest vot. De prea multe ori, de-a lungul timpului, nu am făcut asta. Și mă refer la referendumul din 2012, care putea scurta agonia României.

Atunci, mulţi români s-au lăsat păcăliţi şi nu s-au prezentat. Mai era nevoie de câteva procente şi încheiam mai repede o epocă. Eu merg la referedenum şi voi vota ‘NU”. Nu este treaba statului să intre în aceste discuţii„, a spus analistul politic Bogdan Chirieac, la Antena 3.

Citește și: Ce urmează după referendumul pentru familie. Anunțul lui Liviu Dragnea

1 Comment

1 Comment

  1. Gogu

    2018-10-03T14:38:44+03:00 at 14:38

    Sincer ,eu as ridica dreptul de vot persoanelor trecute de 55 de ani,pentru ca nu mai au cum să influențeze viitorul,ba il influențează in rau ,nu in bine .
    Asa ca dumneata poti sa te abtii

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top