Connect with us
Defecțiune la metrou pe magistrala M2 Berceni - Pipera

Știri

Defecțiune la metrou pe magistrala M2 Berceni – Pipera

Au fost probleme miercuri la metrou în București, pe magistrala M2, lucru care a provocat aglomerație mare în stații și frustrări din partea călătorilor.

Circulaţia trenurilor de metrou pe Magistrala 2, Berceni – Pipera, s-a desfăşurat cu dificultate miercuri dimineaţa după defectarea unui macaz în zona staţiei Constantin Brâncoveanu.

„Informăm publicul că astăzi, 24.10.2018, la ora 08:20, în apropierea staţiei de metrou Constantin Brâncoveanu, s-a defectat un macaz. Pe Magistrala a 2-a, trenurile de metrou nu au circulat conform graficului de circulaţie obişnuit.

Echipele de intervenţie Metrorex au lucrat pentru remedierea defecţiunii şi reluarea circulaţiei. La acest moment circulaţia se desfăşoară în condiţii normale. Călătorii au fost informaţi prin sistemul de sonorizare din staţiile şi în trenurile de metrou”, precizează Metrorex.

Pe de altă parte, călătorii care s-au aflat miercuri dimineaţa în staţiile de metrou sau în trenurile de metrou afirmă că circulaţia a fost blocată aproape o oră.

„Ora 8.50 dimineaţa. Metroul nu a mai venit de la 8.25. Niciun metrou în niciun sens. Staţia Tineretului arată ca Unirii în dimineţile bune”, scrie un călător pe pagina de socializare.

Citește și: Accident la metrou, în stația Aurel Vlaicu! O femeie a căzut pe șine

Citește și: Incident la stația de metrou Parc Bazilescu! O femeie, căzută pe șină

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top