Connect with us
asasinat satu mare

Știri

Detalii înfiorătoare în cazul triplului asasinat de la Satu Mare. Cum și-ar fi ucis Răzvan familia și de ce a făcut asta

Răzvan Rentea (33 de ani) este principalul suspect al triplului asasinat din Satu Mare. Bărbatul este bănuit că și-a ucis părinții și bunica și a fost ridicat de polițiști direct de la înmormântarea celor trei victime.

Conform unor surse din rândul anchetatorilor, citate de observator.tv, criminalul ar fi mers la casa părinţilor săi din localitatea Apa şi şi-ar fi ucis bunica şi tatăl. Cei doi au fost găsiţi, plini de sânge, în casă.

Ulterior, ştiind că tatăl trebuia să meargă în staţia de microbuz pentru a-şi aştepta soţia care venea de la muncă, suspectul tripului asasinat s-a urcat în maşină şi a mers în staţie, acolo unde şi-a aşteptat mama şi apoi a dus-o acasă.

Odată ajunşi acasă, femeia a fost ucisă pe treptele uşii din spatele locuinţei, acolo unde a fost găsită, alături de punga de cumpărături şi de poşetă.

După ce şi-ar fi ucis rudele, Răzvan Rentea a plecat şi a revenit a doua zi, atunci când tripla crimă a ieşit la iveală.

Procurorii şi poliţiştii au efectuat cercetarea la faţa locului, iar ulterior au verificat şi fântâna din curtea casei pentru a găsi arma crimei.

Răzvan Rentea a fost luat pe sus de poliţişti direct de la înmormântarea părinţilor şi a bunicii şi condus la Parchetul de pe lângă Tribunalul Satu Mare, acolo unde a fost audiat.

Motivul crimei ar fi fost jaful. Mai exact, Răzvan Rentea avea o neînţelegere cu familia sa cu privire la un apartament din centrul oraşului Satu Mare, în care locuia şi pe care voia să îl vândă pentru a-şi acoperi anumite datorii pe care le acumulase, dar părinţii săi nu ar fi fost de acord să îi lase o sumă atât de mare la îndemână.

Răzvan Rentea a intrat în atenţia anchetatorilor încă de la descoperirea crimei, fiind ultima persoană care şi-a văzut părinţii în viaţă, dar şi pentru că se arăta mereu foarte interesat de detaliile anchetei şi ar fi forţat mâna poliţiştilor pentru a intra în curte.

Răzvan Rentea a fost sergent major la Inspectoratul Județean pentru Situații de Urgență, însă în 2012 a fost obligat să demisioneze după ce ar fi fost acuzat de anumite infracțiuni comise în timpul serviciului.

Acesta ar fi încercat, mai apoi, să reintre în rândul pompierilor, în anul 2016, dar a căzut testul psihologic, scrie Presasm.ro.

Te-ar putea interesa și:  Tatăl îl controla, așa că l-a ucis! Cum a încercat să ascundă totul!

Un adolescent de 17 ani din Prahova şi-a ucis tatăl, pe motiv că îl controla sever şi nu îi dădea libertate. Împreună cu mama să a încercat să ascundă totul, însă s-a dat de gol singur.

Ionuţ Florin Barbu s-a înfuriat şi l-a lovit cu toporul în cap pe tatăl sau şi apoi i-a cusut rana, ajutat chiar de mama lui. Amândoi au convenit că bărbatul a decedat după ce s-a lovit la cap şi au încercat să îl îngroape fără certificat de deces.

Totul s-a întâmplat într-un acces de furie al tânărului

Băiatul a mers la fotbal, împreună cu prietenii săi, însă tatăl sau l-a sunat şi i-a cerut să vină de urgenţă acasă. Adolescentul l-a ascultat, iar când s-a întors acasă tatăl lui dormea.

Într-un exces de furie, l-a ucis, iar apoi i-a spus totul mamei sale. Femeia, disperată, a încercat să îl acopere pe băiat, şi a mărturisit tuturor că bărbatul a căzut şi a murit.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top