Connect with us
Noi detalii ies la iveală despre polițistul pedofil!

Știri

Detaliul neștiut despre pedofilul Eugen Stan. Cine este fratele acestuia și ce ar fi făcut

Cazul pedofilului Eugen Stan a șocat România. Bărbatul, care lucra în Poliția Română, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, după ce a abuzat un băiat de 9 ani și o fată de 5 ani într-un lift din cartierul Drumul Taberei.

Mai mult decât atât, bărbatul ar mai fi recunoscut două fapte comise în anii trecuți. El mai este suspectat de comiterea altor 15 astfel de infracțiuni.

De asemenea, în presă au început să apară tot mai multe informații legate de viața acestuia.

Conform Evenimentul Zilei, Eugen Stan ar avea un frate geamăn, care ar fi fost dat și el afară din MAI din pricina unui comportament neadecvat.

Individul ar fi fost căutat „o zi, două” în comuna Măgurele, unde avea domiciliul. înainte de a fi ridicat de polițiști în civil. Mai mult decât atât, localnicii din zonă spun că Eugen Stan era agresiv și chiar și-ar fi bătut fosta soție.

Tatăl lui „Georgică”,  așa cum era cunoscut bărbatul în localitate, a fost șoferul directorului IFA Măgurele.

Eugen Stan (45 de ani) se află în arest preventiv, după ce a fost ridicat de polițiști la începutul acestei săptămâni.

În urma acestui caz, Carmen Dan, ministrul de Interne, a cerut demiterea lui Bogdan Despescu, șeful Poliției Române. Premierul Mihai Tudose nu l-a demis până la momentul transmiterii acestei știri, iar unele informații susțin că acesta nu ar avea de gând să-l schimbe pe Despescu din funcție.

Te-ar putea interesa și: Cine este șeful din M.A.I care l-a ținut în brațe pe polițistul acuzat de pedofilie. Primele măsuri în Poliţie

Suspectul de pedofilie care a îngrozit Bucureștiul a fost prins luni, după trei zile de căutări. Acesta lucrează chiar în cadrul Poliției Române, la Brigada Rutieră, și se numește Eugen Stan.

După trei zile de căutări, oamenii legii l-au prins pe suspectul de pedofilie, care a îngrozit Bucureștiul. El se numește Eugen Stan și este polițist în cadrul Brigăzii Rutiere.

Acesta a intrat în Sistem în 1990. El a lucrat, pe rând, ca agent de Poliție Comunitară, apoi ca jandarm, iar, din anul 2010, este polițist rutier.

În cadrul Brigăzii Rutiere, Stan câștigă 3.500 de lei pe lună. Potrivit Adevărul, până să fie reținut, Eugen Stan era şoferul comisarului Rene Emanuel Vornicu, şeful Serviciului Supraveghere Rutieră, din cadrul BPR.

Acesta a fost suspendat din funcţie astăzi. Totodată, mai mulţi poliţişti si psihologul de la Rutieră sunt cercetaţi disciplinar.

Ce avere are Rene Emanuel Vornicu, şeful Serviciului Supraveghere Rutieră

Ce avere are omul care l-a ținut în brațe pe polițistul acuzat de pedofilie. Potrivit declarației de avere, Rene Vornicu deține, împreună cu soția sa, două apartamente, achiziționate prin contract de vânzare-cumpărare, două case de locuit, dobândite prin moștenire, și un teren intravilan.

În proprietate, Vornicu are și o mașină marca Volkswagen.

Rene Emanuel Vornicu are și datorii. El trebuie să plătească o ipotecă de 50.000 de euro, până în anul 2027. Conform documentului verificat de Bugetul.ro, în 2016, Emanuel Vornicu a avut un salariu anual de 90.000 de lei, circa 7.500 de lei pe lună.

Soția sa a încasat 60.000 de lei, sumă ce reprezintă salariul anual al acesteia, și 6.000 de euro, bani provenți din chirii. În plus, Emanuel Vornicu a obținut și 4.000 de lei, din activități agricole.

Potrivit declarației de interese, șeful polițistului acuzat de pedofilie este membru al Sindicatului Național al Polițiștilor și Personalului Contractual (SNPPC), în fruntea căruia se află Dumitru Coarnă.

Citește și: DECIZIA de ultimă oră a magistraților în cazul polițistului pedofil. Ce se întâmplă cu Eugen Stan

Citește și: Agentul pedofil de la Brigada Rutieră a recunoscut TOTUL. Ce au găsit polițiștii în calculatorul agresorului

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top