Connect with us

Știri

Doi câini boxeri au atacat trei persoane: o fată de 22 de ani, un bărbat de 47 şi tatăl acestuia

Scene de groază în centrul Iaşului. Doi câini boxeri au sărit gardul unei curţi şi au atacat trei persoane: o fată de 22 de ani, un bărbat de 47 şi tatăl acestuia, în vârstă de 60 de ani.

Prima care a ajuns în colţii animalelor a fost tânăra de 22 de ani.
În ajutorul ei au sărit un tânăr şi tatăl acestuia. Primul a fost muşcat de organele genitale, iar tatăl acestuia, de mână.

Incidentul a avut loc în zona Splai Bahlui, aproape de Podu de Piatră și de Centru, pe strada Ion Tănăsescu.

Din nefericire, bărbatului de 47 de ani i-a fost sfârtecat un testicul în timp ce se lupta cu animalele, scrie presa locală.

Cele trei victime ale câinilor au fost transportate de urgență la spital

Băbatul cu testiculul smuls a fost trimis la spitalul Parhon la secția de Urologie, tatăl şi adolescenta ajungând la Unitatea de Primiri Urgențe.

„Serviciul de Ambulanță Județean Iași a fost solicitat să intervină pentru două victime care prezentau plăgi mușcate de câine.

A fost dirijat de urgență un echipaj cu asistent medical. La locul solicitării a găsită o tânără de 22 ani cu plăgi mușcate la genunchiul stâng și la mâna stângă.

Un bărbat de 66 de ani cu plagă mușcată de membru superior drept. După acordarea asistenței medicale de urgență, victimele au fost transportate în UPU de la Spitalul «Sf. Spiridon».

A treia victimă, un pacient mușcat în zona genitală, a fost preluat de un echipaj SMURD”, a declarat asistent medical Nicolai Pralea, purtător de cuvânt al SAJ Iași.

Citeşte şi 15 ore fără inimă pentru un cunoscut prezentator tv din România

Clipe de cumpănă pentru un cunoscut prezentator tv din România. A fost ani de zile o prezență constantă la TV, dar puțină lume știe povestea incredibilă de viață a realizatorului.

Acum șapte ani ani, o problemă medicală l-a determinat pe Emanuel Isopescu s-o lase mai moale cu meseria.

Asta după ce prezentatorul a suferit o operație foarte complicată.

După ce a traversat cu bine acel moment critic, Isopescu a decis să-și deschidă o pensiune la 30 de kilometri de Tulcea, în satul Sarichioi.

Acolo, fostul realizator tv locuiește o mare perioada a anului, împreună cu familia.

În timpul acestei operaţii, Iospescu a stat 15 ore fără inima

“La marginea satului pescăresc Sarichioi se află pensiunea omului de televiziune, situată „strategic”pe malul lacului Razelm. De pe terasă ai o vedere impresionantă spre lotcile pescăreşti care aşteaptă la mal să plece spre larg.

Are trei etaje şi 12 camere cu vedere spre sat sau spre lacul Razelm. Toată lumea îl cunoaşte de la televizor.

Toată lumea îl crede un om dur, rece, dar nu este nici pe departe aşa. Este leu, deci îi plac lucrurile la locul lor, dar este dezordonat, că orice bărbat, spune el.

Puţini ştiu că este localnic din Sarichioi şapte – opt luni pe an

Glumeşte mai tot timpul, îi place muzică, îi place să danseze, să mănânce, să pescuiască (nu crede în pescuitul catch and release), să vâneze”, notă ziarul Adevărul despre Isopescu.

“Eram cu un vechi şi bun prieten, Cornel Ivanov, pe care îl cunoscusem în carieră mea de gazetar.

Asta când el era inginer la Centrală Deltei. Eu eram cu Daniela cu rulotă, în căutarea unui loc pentru o casă de vacanţă.

Din una în altă, Cornel ne-a sfătuit să încercăm să luăm fonduri SAPARD pentru o pensiune.

Am cumpărat terenul (unde erau şase moştenitori, ce de probleme au fost şi aici!) şi ne-am apucat de treabă“, a povestit realizatorul tv pentru sursă citată.

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top