Connect with us
Doi concurenți de la Exatlon au fost surprinși în timp ce se sărutau în apele Oceanului Atlantic. Despre cine este vorba.

Știri

Doi concurenți de la Exatlon, iubire interzisă în apele oceanului

Iulian Pîtea, concurentul de la Exatlon din echipa Războinicilor a surprins pe toată lumea zilele trecute, atunci când a fost surprins sărutându-se cu o altă concurentă.

Este vorba despre Ana Laura Gonzalez, una dintre concurentele din Mexic. Cei doi au fost prinși în timp ce se sărutau în apă.

Iulian Pîtea a declarat în urmă cu ceva timp, după un meci împotriva echipei Mexicului că o place pe Ana Laura Gonzalez. „N-am ce să zic de fetele lor, singura fată care mi-a atras atenţia este Ana”, a spus el într-o discuţie pe care o avea cu Giani Kiriţă.

Citește și: Ce au făcut fanii Exatlon după ce Cristi Geamăn a fost eliminat

Cei doi au fost surprinși în timp ce au intrat în apă și s-au sărutat.

Prezentatorul Mexicului l-a provocat pe Iulian să o sărute din nou, în faţa tuturor, pe Ana, iar Războinicul s-a conformat, stârnind apauze.

Editia de miercuri seara a reality-ului “Exatlon”, cea in care cele doua echipe si-au disputat unul dintre cele mai importante premii saptamanale puse in joc, vila, a adunat in fata micilor ecrane peste un milion de romani din intreaga tara, in fiecare minut al difuzarii, pe parcursul celor peste trei ore si jumatate de emisie.

Duelul dintre Yamato și Doru, urmărit de peste 1.7 milioane de fani

In intervalul 19:42 – 23:29, Kanal D a fost postul de televiziune cel mai urmarit din toata tara, clansandu-se pe primul loc in topul audientelor, cu “Exatlon”. Duelul dramatic intre Doru Mesesan, de la Razboinici, si Yamato Zaharia, de la Faimosi, a strans in fata micilor ecrane, la Kanal D, peste 1.7 milioane de fani din intreaga tara.

Miercuri, in intervalul orar mentionat mai sus, Kanal D a inregistrat 6,6 puncte de rating si 15,5% cota de piata, pe targetul National.

De saptamana viitoare, “Exatlon” va fi difuzat patru zile pe saptamana, de joi pana duminica, de la ora 19:45. Incepand de saptamana viitoare, serialul “Mireasa din Istanbul” va putea fi urmarit trei zile pe saptamana, de luni pana miercuri.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top