Doi tineri filmați în timp ce făceau amor la Therme VIDEO NECENZURAT

Therme este un loc extrem de popular în București unde oricine se poate relaxa în fiecare zi din săptămână. Locul este frecventat în special de tineri, așa cum au făcut-o și cei doi amorezi care au fost filmați în timp ce făceau sex în vestiar.

Videoul a fost publicat pe internet iar acesta s-a viralzat rapid.

Nu este primul incident de acest fel, de când s-a deschis centrul Therme au mai fost pubicate pe internet o serie de videouri în care vizitatorii își dau frâu liber plăcerilor și trăirilor.

Reprezentanții Therme spun ca video-ul cu tinerii care făceau sex nu este filmat de camerele de supraveghere, deoarece în vestiare acestea nu sunt montate.

Interesul pentru video-ul cu cei doi tineri care fac amor la Therme a fost extrem de mare, sute de mii de vizitatori au accesat site-urile care au publicat imaginile.

VIDEO cu cei doi tineri făcând amor la Therme necenzurat mai jos.

Scandal Therme! Conducerea este acuzată că filmează clienţii la vestiare

„Camerele de supraveghere sunt amplasate chiar deasupra vestiarelor. Nu vorbim de zona de intrare şi de ieşire din vestiar, ci chiar deasupra cabinelor de schimb.

În momentul în care vorbim de minori care se dezbracă în aceste vestiare, prin simplul fapt că aceste camere sunt acolo, indiferent că funcţionează sau nu, este o problemă.

Rolul camerelor de luat vederi este legat de siguranţa persoanelor şi securitatea bunurilor. Prezenţa acestor camere video este prevăzută, atât în Regulamentul de ordine interioară al centrului, cât şi afişată fizic la accesul în centrul Therme.

Camerele video sunt amplasate pe culoarele de acces, în spaţiile comune şi în zonele de tranzit, excluse fiind interiorul cabinelor de schimb, duşuri şi toalete”, a spus Șerban Constantin, un client, pentru Adevărul.

VIDEO SEX la Therme

Dacă nu vezi video apasă aici.

Sursa: Huff.ro
Data publicării: 24 ian.. 2019
Scris de , în Știri
Comentarii