Connect with us
Doliu în lumea sportului! Un boxeur a murit în locuinţa sa din Capitală

Știri

Doliu în lumea sportului! Un boxer a murit în locuinţa sa din Capitală

Fost sportiv, patron de ziar, afacerist si om politic, era extrem de apreciat, iar vestea mortii lui a venit ca un fulger. Buzoianul avea doar 66 de ani.

Fostul boxer Bogdănel Stoicescu, om de afaceri și finanţator al unui club de box, al unei echipe de fotbal, precum și al publicației locale „Frontal” – cotidian ulterior transformat în săptămânal -, care a apărut o bună bucată de timp la Buzău, a încetat din viaţă, marți noaptea, la 66 de ani, la domiciliul său din București, în urma unui atac de cord.

Stoicescu s-a născut în Buzău, în cartierul Poștă, și avea afaceri în domeniul agro-industrial, pază şi protecţie; el deținea titlul de preşedinte al Federaţiei Europene de Box, din anul 2006, și finanţa trei cluburi de box din Buzău şi Bucureşti.

De-a lungul timpului, Bogdănel Stoicescu s-a făcut remarcat printr-o serie de acţiuni caritabile, precum ajutoarele materiale acordate sinistraţilor din comuna Pănătău după inundaţiile din anul 2005, precum şi prin diverse contribuţii la refacerea unor lăcaşe de cult din Buzău şi din ţară.

Bogdan Stoicescu deținea titlul de Preşedinte al Federaţiei Europene de Box

El a ajutat, de asemenea, foști sportivi aflați în dificultate financiară, precum și boxeri sau fotbaliști fără resurse financiare care doreau să se afirme. Stoicescu a cochetat și cu viața politică, candidând, fără succes însă, în anul 2012, pentru un pentru un post de deputat din partea Partidului Poporului-Dan Diconescu.

Bogdan Stoicescu deținea titlul de Preşedinte al Federaţiei Europene de Box, din anul 2006, și finanţa 3 cluburi de box din Buzău şi Bucureşti .

Bogdănel Stoicescu era apreciat de lumea sportului din Buzău, întrucât a ajutat foști sportivi aflați în dificultate financiară dar și boxeri sau fotbaliști fără resurse financiare care doreau să se afirme.

Bogdănel Stoicescu era domiciliat în Bucureşti, însă deținea mai multe proprietăți în Buzău. În urmă cu patru ani a candidat din partea PP-DD pentru un post de deputat, pierzând bătălia electorală.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top