Connect with us

Știri

O nouă tragedie în presa din România. A fost găsită moartă în condiţii suspecte

Presa românească este zguduită de o veste foarte tristă. Și asta după ce o femeie a fost găsită moartă în casă, cu capul zdrobit, în comuna Cotnari, județul Iași.

Din primele informaţii, se pare că ar fi vorba despre fosta ziaristă Alina Cozma, potrivit observator.tv. La momentul redactării acestui articol, polițiștii și criminaliștii fac cercetări la fața locului.

Deocamdată, reprezentaanții poliției nu confirmă faptul că ar fi vorba despre o crimă şi sugerează că rana de la cap ar fi fost provocată de un obiect care a lovit-o, dar nu precizează ce anume.

Ştire în curs de acutalizare

Citeşte şi O vedetă PRO TV este în doliu: “Odihneste-te în pace”

Este doliu pentru o fostă prezentatoare. Cunoscuta vedetă a postat pe o reţea de socializare o fotografie cu actriţa Sridevi Kapoor, care s-a stins din viaţă în urmă cu câteva zile.

Iulia Vântur a fost devastată să afle că Sridevi s-a stins din viaţă la numai 54 de ani. Aceasta a decedat în urma unui stop cardiac.

Iulia Vântur a postat un mesaj emoţionant

“Legendele nu mor niciodată. Odihneşte-te în pace!”, este scris pe imaginea postată de Iulia Vântur. La scurt timp oamenii i-au scris o mulţime de mesaje de condoleanţe Iuliei Vântur, scrie Spynews.

Sridevi Kapoor a decedat în Emiratele Arabe Unite, în timp ce se afla la nunta nepotului său. Preşedintele Indiei, Ram Nath Kovind, a postat un mesaj pe contul său de Twitter în care a afirmat că vestea l-a şocat.

“Am fost şocat când auzit această veste tragică”, a scris Ram Nath Kovind.

Citeşte şi Lumea filmului este în doliu. A murit un regizor a trei filme din seria James Bond

Este doliu în cinematografie după moartea unui cunoscut regizor. Regizorul, cunoscut pentru filmele “Alfie”, “Educating Rita” şi trei producţii din seria James Bond, a murit la vârsta de 97 de ani, informează BBC.

Lewis Gilbert a fost un gentleman adevărat. A adus o contribuţie importantă la industria britanică de film, precum şi la seria de filme Bond .

Născut la Londra în 1920, Gilbert şi-a început cariera ca actor înainte de a regiza filme de război precum “Reach for the Sky” şi “Carve Her Name with Pride”.

”Am aflat cu mare tristeţe că ne-a părăsit prietenul nostru drag, Lewis Gilbert”, au scris producătorii Michael G. Wilson şi Barbara Broccoli pe site-ul oficial dedicat filmelor cu agentul 007.

Consacrarea a venit în 1966, odată cu ”Alfie”

Atunci a lansat şi cariera actorului Michael Caine. Pelicula a fost nominalizată la mai multe premii Oscar, printre care şi pentru ”cel mai bun film”.

De-a lungul carierei sale de cinci decenii, Gilbert a primit numeroase distincţii, printre care două premii BAFTA pentru comedia ”Educating Rita” (1983), care l-a avut tot pe Caine în rolul principal.

Lewis Gilbert a fost decorat în 1997 cu Ordinul imperiului britanic de către regina Elisabeta a II-a.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top