Connect with us
Situație drumuri închise în data de 12 ianuarie. Mai multe austrostrăzi și drumuri naționale au fost închise din cauza vremii.

Știri

Drumuri închise 12 ianuarie. Situația drumurilor actualizată

Din cauza zăpezii și a viscolului mai multe drumuri și autostrăzi sunt închise și pe 12 ianuarie. Autorităție au transmis lista drumurilor și situația în 12 ianuarie. Lista va fi actualizată în funcție de deciziile autorităților.

Situația drumurilor în 12 ianuarie – Drumuri închise

Autoritățile au decis ca și astăzi, 12 ianuarie, mai multe drumuri să rămână închise, pentru a fi evitate posibile blocaje.

Update, ora 17: 40: Se circulă fără restricții pe autostrada A2 București – Constanța.  De asemenea, a fost ridicată restricţia pentru autovehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mare de 3,5 tone care fusese impusă pe DN3 Cobadin – Ostrov.

Update, ora 14:27: Tronsonul Fundulea – Lehliu-Gară al autostrăzii A2 a fost redeschis, dar se circulă controlat, anunță INFOTRAFIC. Așadar Autostrada A2 a fost redeschisă în totalitate.

Update, ora 12:52: A fost redeschis tronsonul Bucureşti – Fundulea al autostrăzii A2. Pe tronsonul Cernavodă – Constanţa.

Traficul rutier încă este oprit pe autostrada A2, pe tronsonul Fundulea – Lehliu-Gară.

În judeţul Constanţa, a fost redeschis DN3 Cobadin – Ostrov, deocamdată cu restricţie pentru autovehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mare de 3,5 tone.

Update, ora 10:15: S-a redeschis tronsonul Feteşti – Cernavodă al autostrăzii A2. Însă, în continuare traficul rutier rămâne oprit pe A2, pe tronsoanele Bucureşti – Feteşti şi Cernavodă – Constanţa, pe A4 Ovidiu – Agigea, precum şi pe DN 3 tronsonul Cobadin – Ostrov (judeţul Constanţa).

Iată ce drumuri sunt închise:

A2 Bucureşti – Constanţa;
A4 Ovidiu – Agigea
DN 3 tronsonul Cobadin – Ostrov (judeţul Constanţa)

De asemenea, navigația pe Dunăre a fost suspendată, pe o perioadă nedeterminată, între kilometrii fluviali 175 (Brăila) și 1075 (Baziaș, județul Caraș-Severin).

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, din cauza zăpezii şi a viscolului, traficul rutier este oprit pe aceste drumuri.

Rute ocolitoare:

În momentul de faţă, de la Bucureşti la Constanţa se poate ajunge pe ruta DN2 Bucureşti – Urziceni, DN2A Urziceni – Slobozia – Hârşova – Constanţa.

Sfaturi pentru călătoriile pe drumurile naționale și autostrăzi, în condiții de vreme extremă

„Având în vedere mesajele de atenţionare şi informare emise de Administaţia Naţională de Meteorologie, îi sfătuim pe conducătorii auto să nu pornească la drum dacă nu au autovehiculele pregătite pentru circulaţia în condiţii de iarnă (anvelope specifice sezonului rece, lanţuri antiderapante, lopată, săculeţ cu nisip, o rezervă de combustibil, sistem de climatizare-dezaburire funcţional etc.).”, transmite INFOTRAFIC.

Știri pe aceeași temă

Mersul trenurilor 12 ianuarie. 99 de trenuri ANULATE
Prognoza meteo. Cum va fi vremea la sfârșitul săptămânii
Gabriela Firea, despre situația din București: „Mi-am făcut datoria”Recomandări de la medicii de familie: Ce să NU faci în zilele geroase

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top