Connect with us
Emitere Factură bilete de avion TAROM - Serviciul online de autofacturare

Știri

Emitere Factură bilete de avion TAROM – Serviciul online de autofacturare

Tarom vine în ajutorul clienților care achiziționează bilete de avion online, de pe site-ul companiei. Acum poți apela la serviciul de Emitere Factură direct de pe site-ul www.tarom.ro, scrie AIR24.ro.

Emitere factură bilete de avion TAROM

Începând de luni, 12 martie a.c., Compania Națională de Transporturi Aeriene Române TAROM S.A. a lansat Serviciul de Autofacturare disponibil pentru persoanele fizice sau juridice care achiziționează bilete de pe site-ul companiei.

Clienții TAROM au sesizat în repetate rânduri că emiterea unei facturi, prin procedurile vechi practicate de companie, putea dura chiar și 90 de zile. Prin implementarea Serviciului de Autofacturare, disponibil on-line pentru toți clienții, factura este emisă instant, fără timp de așteptare pentru clienți.

Strategia de redresare a Companiei Naționale de Transporturi Aeriene Române TAROM S.A implică retehnologizarea și informatizarea sistemului de relaționare cu clienții.

Autofacturarea este doar un exemplu care vine să completeze un set de soluții IT&C, cu obiectivul final de a dezvolta o relație prietenoasă cu clienții noștri. O atitudine deschisă și corectă a companiei se va concretiza în consolidarea capitalului financiar și de încredere al TAROM.

Pentru rezervări și achiziții de bilete, accesați site-ul nostru, www.tarom.ro, având acces la interfața de rezervare chiar de pe prima pagină. Factura este transmisă automat pe e-mail, după completarea datelor necesare achiziționării biletelor.

Tarom reintroduce cursele interne Iaşi – Timişoara şi Cluj-Timişoara

Compania TAROM lansează noi rute interne între Iaşi – Timişoara şi Cluj-Timişoara, începând cu 25 martie, la preţuri pornind de la 40 de euro, informează miercuri operatorul aerian naţional.

„Aceste noi zboruri reprezintă un prim pas al unui proiect ambiţios de operare între punctele interne ale României, proiect iniţiat în anul Centenarului prin compania naţională a României”, spun reprezentanţii TAROM.

Pasagerii care vor călători spre aceste destinaţii îşi pot rezerva bilete cu preţuri pornind de la 40 de euro, atât de pe site-ul companiei, cât şi de pe varianta mobilă a site-ului TAROM sau prin agenţiile proprii şi partenere. Citeste mai jos detalii.

Tarom reintroduce cursele interne Iaşi – Timişoara şi Cluj-Timişoara

Adi Ioan este editor senior la Huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top