Connect with us
Este stare de ALERTĂ! O ambulanţă se îndreaptă către Alexandru Arşinel

Știri

ALERTĂ! O ambulanţă se îndreaptă către Alexandru Arşinel

Este alertă maximă după ce o ambulanţă a fost chemată de urgenţă la sediul DIICOT. Acolo se află actorul Alexandru Arşinel, unde este audiat în dosarul medicului Lucan.

Este alertă maximă după ce o ambulanţă a fost chemată de urgenţă la sediul DIICOT, unde actorul Alexandru Arşinel este audiat.

Actorul dă explicaţii în dosarul care-l vizează pe medicul Mihai Lucan, potrivit România TV.

Problemele de sănătate ale celebrului actor sunt binecunoscute: recent, pe 11 decembrie, Arşinel a suferit o intervenţie pe cord. Medicii i-au montat mai multe stenturi după ce actorul a suferit un infarct.

De-a lungul timpului, problemele de sănătate s-au ţinut lanţ pentru Alexandru Arşinel

În iulie 2012, actorul s-a operat de hernie de disc. N-a apucat să facă prea multă recuperare, pentru că un an mai târziu ajungea din nou pe patul de spital, pentru transplantul de rinichi.

Transplant care, de altfel, l-a şi adus în faţa procurorilor DIICOT. Actorul Alexandru Arșinel este audiat ca martor şi dă detalii procurorilor despre transplantul făcut de Mihai Lucan în 2013.

Totul, după ce deputatul USR Emanuel Ungureanu a acuzat că rinichiul care a ajuns la actor trebuia să ajungă la o fetiță.

Citeşte şi Au prezis moartea Regelui Mihai, anul trecut! Lista sumbră a celor care vor muri în 2018

În replică, actorul a spus că „doar 7%” din rinichi mai funcționa.

„Nu cunosc, nu afirm nimic, nu îmi dau seama de ce se întâmplă. Întâmplarea face că am un nume care rezonează într-un anumit fel şi jigodiile profită de treaba asta. A contat că mai funcţionam 7% cu rinichii”, a spus Arșinel.

Emanuel Ungureanu, care a lucrat la Institutul de Transplant Renal din Cluj în vremea în care acesta era condus de Lucan, spune că celebrul medic își alegea pacienții în funcție de banii sau influența acestora.

Citeşte şi Ministrul “Altă întrebare”, pe masa de operaţie. Ce spun medicii despre starea lui Florin Iordache

Deputatul Florin Iordache, cunoscut ca şi ministrul “altă întrebare” a ajuns de urgenţă la spital. Acesta a fost internat la Spitalul Floreasca.

Deputatul PSD, Florin Iordache, președintele Comisiei pentru legile justiției a fost internat la Spitalul Floreasca din Capitală. Acesta se pare că a avut o criză de colecist și urmează să fie supus unei intervenții chirurgicale.

Florin Iordache a fost supus analizelor medicale, iar medicii de la Floreasca au decis să-l opereze de urgență. La ecografie i-au fost descoperiți calculi (pietre).

Profesorul-doctor Mircea Beuran a decis că este nevoie de intervenție chirurgicală

Litiaza veziculară (pietrele la colecist, denumit și veziculă biliară sau „fiere”) este o afecțiune frecventă. Această suferință e întâlnită la 10-20% dintre persoanele cu vârste între 20 și 40 de ani și la peste 20% dintre cei care au depășit 40 de ani.

”Crizele de fiere” așa cum sunt cunoscute în termeni populari provoacă senzații de vomă foarte puternice și dureri de cap insuportabile.

Citeşte şi Vadim Tudor, mesaj de dincolo de moarte. Este înfricoșător ce a putut să prevestească

Citeşte şi Fata abuzată de Eugen Stan în 2009 a făcut primele dezvăluiri: “Am fost la Poliție, am declarat…”

Citeşte şi Un martor rupe TĂCEREA. Cum a atacat poliţistul pedofil în 2016, detalii incredibile

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top