Connect with us
Exatlon sezonul 2: Peste 10.000 de fani s-au îscris deja pe pagina de casting a emisiunii

Știri

Exatlon sezonul 2: Peste 10.000 de fani s-au îscris deja pe pagina de casting a emisiunii

Au încept înscrierile la Exatlon! Succesul uriaș pe care l-a înregistrat primul sezon al „Exatlon” se regăsește și în numărul uriaș de fani ai emisiunii, care își doresc să trăiască experiența totală oferită de aventură pe traseele din Republica Dominica.

Peste 10.000 de persoane s-au înscris pe până în acest moment pe pagina www.exatlon.ro pentru a participa la cel de-al doilea sezon al show-ului care a devenit încă de la momentul lansării revelația în materie de reality-uri în România și model pentru posturile TV concurente.

Cu modele demne de urmat în minte-concurenții din primul sezon, și cu o idee bine conturată despre dificultățile pe care le presupune acest concurs,  potențialii viitori candidați la titlul de învingător la „Exatlon” și câștigător al premiului de 100 000 de Euro își doresc  să demonstreze de ce sunt în stare.

Care este vârsta de la care poți participa

„Exatlon” este show-ul care a readus in atentia publica valori precum fairplay-ul, sportivitatea, camaraderia si a produs, intr-un timp record, la nivel national, o mutatie demna de Guinness Book.

Copiii din Romania au devenit foarte interesati de sport, joaca, miscare in aer liber, adevarate trasee au fost concepute in curtile scolilor, in spatele blocurilor sau pe ulite, in satele Romaniei, intr-o frenezie demna de un fenomen social.

Exatlon este acum pe buzele tuturor, tineri, varsnici, copii, iar telespectatorii din intreaga tara sunt nerabdatori sa isi regaseasca noi repere in urmatorii concurenti din Republica Dominicana.

Citește și: Cu cine a ținut Cosmin Cernat, prezentatorul de la ”Exatlon”, în marea finală!

Toti ce care au implinit varsta de 18 ani, au rezistenta fizica, indemanare si psihic puternic si isi doresc sa participe in cel mai spectaculos si adevarat reality al momentului se pot inscrie la casting pe pagina www.exatlon.ro.

Aceasta este experienta care te poate impinge dincolo de limite si iti va schimba viata!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top