Connect with us
Accident pe Autostrada A2, kilometrul 140

Știri

EXCLUSIV! Accident pe Autostrada A2, kilometrul 180

Accident pe Autostrada A2, kilometrul 180! Ajutoarele au ajuns la fața locului. În imagini se vede cum o mașină a lovit parapeții și s-a răsturnat. Mai jos vei găsi mai multe informații despre acest subiect.

Accident pe Autostrada A2

Imaginile ne-au fost furnizate de reporterul Cristian Ais.

A avut loc un accident pe A2. Imaginile de la fața locului arată ce s-a întâmplat. Un autoturism cu numere de Prahova s-a lovit de parapeți. S-a răsturnat și a ajuns pe direcția opusă de mers.

Accidentul s-a produs pe drumul de la Constanța spre București. Un singur automobil a fost implicat.

Ajutoarele au ajuns imediat la fața locului. A venit un elicopter și imediat i s-a acordat ajutor șoferului. Se pare că o singură persoană se afla în mașina care a fost implicată în accident.

Traficul a fost blocat la kilometrul 180. S-a format o coloană ce se întinde pe 2 km. Ulterior, a fost pornită circulația.

Starea șoferului este stabilă.

EXCLUSIV! Accident cumplit pe Autostrada Soarelui. Şase persoane au fost rănite. Trafic parțial blocat

Accident pe autostrada Soarelui. Trafic parțial blocat pe A2, dupa ce patru mașini au făcut un accident. Şase persoane au fost rănite într-un accident de circulaţie s-a produs, marți, la kilometrul 64 de pe A2, autostrada care leagă Bucureştiul de Constanţa. Mii de şoferi sunt acum blocaţi în trafic.

Traficul este blocat în acest moment, iar mii de maşini care veneau din spatele autoturismelor implicate sunt blocate.

Din primele informaţii se pare că ar fi vorba despre o coliziune între patru maşini, fiind vorba despre trei victime şase victime. Răniţii vor fi transportaţi la Spitalul din Lehliu.

Poliţiştii anunţă că traficul este deviat prin Drajna, iar circulaţia va fi reluată în scurt timp, după efectuarea cercetării la faţa locului, scrie Antena 3.ro. AFLĂ DETALIILE DE AICI.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top