Connect with us

Știri

Explozie în Arad, într-un bloc din Vladimirescu

Un bărbat a provocat, duminică dimineaţă, o explozie cu o butelie de aragaz într-un bloc din comuna Vladimirescu, situată în apropiere de municipiul Arad.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Arad, maior George Pleşca, a precizat că explozia s-a produs la parterul unui bloc de locuinţe cu două etaje în jurul orei 5,30.

Singura persoană rănită a fost chiar bărbatul care a declanşat explozia. El a fost transportat la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Arad pentru îngrijiri medicale, dar nu a avut probleme deosebite.

„La faţa locului s-au deplasat o autospecială cu apă şi spumă şi un echipaj SMURD de la detaşamentul Arad, precum şi un echipaj SMURD de la Staţia ‘Vladimirescu’ a ISU Arad. De asemenea, s-au deplasat la locul incendiului un echipaj din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad, un echipaj de la E.ON şi un altul de la ENEL. Incendiul a fost stins după circa 30 de minute”, a afirmat maior George Pleşca.

Au fost verificate toate apartamentele din imobil, cel mai afectat fiind apartamentul în care a avut loc explozia, deteriorat în totalitate. Alte două apartamente au avut câte un geam spart, unul în urma exploziei, cel de-al doilea geam fiind spart de pompieri în cursul verificărilor efectuate la imobil. Toţi locatarii blocului s-au autoevacuat, a adăugat purtătorul de cuvânt al ISU Arad.

Continue Reading
You may also like...

Daniel Șuta, editor senior

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top