Connect with us
Explozie la o bancă din Giurgiu, provocată de doi hoți

Știri

Explozie la o bancă din Giurgiu, provocată de doi hoți

Explozie la o bancă din Giurgiu, provocată de doi hoți care au vrut să fure un bancomat din unitatea bancară!

Două persoane care au vrut să fure ATM-ul dintr-o bancă din Bolintin Vale, judeţul Giurgiu, au provocat o explozie, distrugând geamurile băncii, apoi au fugit. Poliţia a instituit filtre pe străzi pentru a prinde cele două persoane, transmite agenția de presă Mediafax.

Reprezentanţii IPJ Giurgiu au declarat, pentru MEDIAFAX, că două persoane au încercat să fure, în noaptea de luni spre marţi, un ATM de la o bancă din Bolintin Vale.

Cei doi au amplasat o instalaţie artizanală, cel mai probabil o butelie GPL, lângă ATM, provocând o explozie, după care au fugit.

În urma exploziei geamurile băncii au fost distruse.  Reprezentanţii ISU Giurgiu au declarat că nu a fost nevoie de intervenţia pompierilor.

Polițiștii încearcă acum să lea dea de urmă celor doi infractori.

Te-ar putea interesa și: Explozie la Galați

O explozie s-a produs, duminică, la un bloc de garsoniere din municipiul Galaţi, însă deflagraţia, provocată de o candelă aprinsă, nu s-a soldat cu victime şi nu a fost urmată de un incendiu, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Galaţi, Eugen Chiriţă.

Potrivit acestuia, explozia a fost provocată de o scurgere de gaze de la aragazul unei bucătării, cameră în care se afla şi o candelă aprinsă. Proprietara locuinţei se afla în dormitor şi nu a fost rănită, explozia provocând doar pagube materiale.

”Deflagraţia a fost cauzată de o scurgere de gaz de la instalaţia de alimentare a unui aparat de gătit. Gazul a fost aprins de o candelă din bucătărie. S-au deteriorat elemente de tâmplărie şi bunurile din bucătărie. Nu au fost afectate alte apartamente. Nu au fost oameni evacuaţi. Explozia nu a fost urmată de incendiu”, a precizat Chiriţă.

La faţa locului, pompierii au intervenit cu o autospecială cu apă şi spumă.

Citește și: Mureș: Explozie la o școală din Voiniceni – Doi răniți

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top