Connect with us
A murit un celebru actor din serialul Dallas

Externe

A murit un celebru actor din serialul Dallas

Doliu în lumea cinematografiei, după ce actorul Peter Donat a încetat din viață, la vârsta de 90 de ani. El a jucat în seriale de succes precum Dallas sau Dosarele X.

Peter Donat a murit în casa sa din Point Reyes Station, California, relatează Daily Mail. Acesta este cunoscut pentru aparițiile sale în cele șase episoade din celebrul serial „Dosarele X’, unde l-a interpretat pe William Mulder, tatăl agentului FBI, Fox Mulder.

Peter a mai jucat rolul medicului care l-a tratat pe JR Ewing în serialul Dallas. De asemenea, el a mai apărut în filme de succes precum „Nașul II’, „Războiul Rozelor’ și ‘The Game’.

Donat suferea de diabet.

Cum arată acum Pamela din Dallas

Pamela din Dallas avea numai 27 de ani atunci când s-a căsătorit pe micul ecran cu Bobby Ewing și a cucerit milioane de inimi din întreaga lume. Victoria Principal reușește și la 68 de ani să îi cucerească pe cei din jurul său cu farmecul său.

Vedeta se menține extraordinar și acum. Aceasta este adepta unui stil de viață sănătos. De foarte multe ori, Victoria Principal a anunțat că are grijă la ceea ce mănâncă și că face foarte mult sport.

Iar acest lucru se poate vedea foarte ușor, căci are un tonus foarte bun. În 1987, după ce a părăsit serialul care i-a adus faima în toată lumea, aceasta şi-a înfiinţat propria casă de filme, Victoria Principal Productions, cu care a produs tot filme de televiziune.

Doi ani mai târziu, interesată fiind de înreţinerea corporală, aceasta şi-a lansat propria linie de creme, Principal Secret. Iar această afacere este una de succes, căci în urmă cu câțiva ani avea încasări de peste un miliard de dolari.

Puțină lume știe faptul că în tinerețe actrița a pozat în celebra revistă Playboy. Apariția sa în revistă i-a asigurat succesul, iar în anul 1977, producătorul Aaron Spelling i-a oferit un rol în serialul “Fantasy Island”. Așa a început să devină cunoscută și  să își dovedească talentul actoricesc.

Vezi AICI cum arată acum Pamela din Dallas!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Externe

To Top