Accident fatal: Un mire și 12 rude ale sale au murit în ziua nunții

30.07.2018
Accident fatal: Un mire și 12 rude ale sale au murit în ziua nunții

Ceea ce trebuia să fie cea mai fericită zi din viața lor s-a transformat într-o adevărată tragedie. Mirele și 12 membri ai familiei sale au murit într-un accident cumplit, chiar în ziua nunții.

Victimele se aflau într-un microbuz și se îndreptau către casa miresei, de unde ar fi trebuit să plece împreună la biserică. Pe drum, însă, microbuzul a intrat într-o coliziune violentă cu un camion.

Mirele și 12 rude ale sale au murit pe loc, iar alte patru persoane au fost grav rănite și se zbat între viață și moarte.

Accident s-a produs in provincia Quang Nam, din Vietnam.

Șoferul microbuzului în care se aflau cei decedați a fost rănit, iar acum autoritățile investighează cauza producerii accidentului teribil.

„Trupurile victimelor au fost aduse înapoi la domiciliu pentru înmormântare, iar răniţii au fost trataţi într-un spital local.”, a spus polițistul, solicitând anonimatul, pentru că nu era autorizat să vorbească cu presa.

Aproximativ 8.200 de persoane au murit în urma accidentelor rutiere din Vietnam de anul trecut, în scădere de la aproximativ 8.600 față de anul precedent. Majoritatea celor uciși erau pe motociclete sau scutere.

Te-ar putea interesa și: Patru turiști, uciși după ce au fost loviți cu mașina

Cei patru ciclişti străini – provenind din SUA, Elveţia şi Olanda – care au fost ucişi duminică, după ce o maşină a intrat într-un grup de şapte persoane pe biciclete în sudul Tadjikistanului,

au fost victimele unui atac al unor bărbaţi înarmaţi, nefiind vorba de un simplu accident, au apreciat luni autorităţile din această republică ex-sovietică din Asia Centrală, informează AFP, Reuters şi TASS.

‘Noi examinăm toate pistele’, a indicat ministrul tadjik de interne, Ramazon Hamro Rahimzoda, fără să invoce explicit posibilitatea unui act terorist.

El a precizat totuşi că atacatorii ‘aveau asupra lor cuţite şi arme de foc’ şi că un turist a fost rănit cu un cuţit.

Atacul s-a produs duminică în regiunea Danghara, la 150 km sud de capitala tadjikă Duşanbe.

un grup din şapte turişti străini care se deplasau la bordul unor biciclete au fost loviţi de o maşină, şoferul a fugit apoi de la locul accidentului.

Un suspect a fost arestat şi alţi doi – care au ‘opus rezistenţă’ – au fost ucişi duminică în cursul unei operaţiuni speciale a poliţiei. Alţi trei suspecţi au reuşit să fugă, potrivit ministrului tadjik de interne.

Doi americani, un elveţian şi un olandez şi-au pierdut viaţa în acest atac, în timp ce un alt elveţian şi un olandez au fost răniţi.

Al şaptelea turist, un francez aflat în coada grupului, a scăpat nevătămat şi este interogat de poliţie.

Potrivit ministrului, unul din cei doi turişti răniţi în atac a fost se pare ‘înjunghiat’ şi se află la spital în stare ‘stabilă’.

Citește și: Vibeke Skofterud, fosta campioană olimpică, a decedat după un accident cu un ski jet