Connect with us
Accident rutier în Franța. Una din victime este român, despre cine e vorba

Externe

Accident rutier în Franța. Una din victime este român, despre cine e vorba

Accident rutier grav produs în Franța. Evenimentul rutier a avut loc în zona localităţii Pierrefitte-sur-Loire din centrul Franţei. În accident au fost implicate 5 camioane.

Vestea tristă este că printre victime se afla și un român în vârstă de 59 de ani. În urma accidentului acesta a decedat.

În urma accidentului, produs joi după-amiază, au decedat şoferii a două camioane, un cetăţean român în vârstă de 59 de ani şi un bărbat din Cehia, potrivit cotidianului regional La Montagne.

Accident grav în Franța, un român a murit

De asemenea, şoferii celorlalte trei camioane sunt răniţi, au informat pompierii, confirmând că alţi doi şoferi şi-au pierdut viaţa.

Zona în care s-a produs accidentul este cunoscută drept una foarte periculoasă, aici fiind frecvent înregistrate accidente. La fața locului au sosit mai multe echipaje care au făcut măsurători.

În acest caz a fost deschisă și o anchetă pentru stabilirea circumstanțelor producerii acestui accident.

Citește și Accident rutier la Pecica. Sunt mai mulți răniți, printre care și un copil

Accident rutier în această la Pecica. În accident au fost implicate două autoturisme dar și un autocar. Evenimentul rutier a avut loc pe pe DN 7 Arad – Nădlac.

Potrivit reprezantanților Inspectoratului pentru Situații de Urgență, în urma producerii acestui accident s-au înregistrat 4 victime.

„În urma accidentului au fost rănite patru persoane, una dintre acestea, rănită mai grav, aflându-se în stare de inconştienţă. Nu a fost necesară intervenţia echipajului de descarcerare al Detaşamentului de Pompieri din cadrul ISU Arad”, a declarat pentru AGERPRES purtătorul de cuvânt al ISU Arad, maior George Pleşca.

În urma coliziunii, șapte persoane au fost rănite, fiind transportate la spital de către trei echipaje de la Ambulanță și două de la SMURD, pentru acordarea primului ajutor.

Printre cei răniți se află și un copil, însă acum starea tuturor celor șapte răniți este stabilă.

Accident rutier pe DN7, lângă Pecica

Purtătorul de cuvânt al ISU Arad a precizat că în microbuz se aflau şapte persoane. În celelalte două autoturisme se aflau cinci şi, respectiv, patru persoane.

„Dintre cei 16 ocupanţi ale celor trei autovehicule, şapte au fost transportaţi la Unitatea de Primire Urgenţe din cadrul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Arad, cu două ambulanţe SMURD şi trei ambulanţe al Serviciului de Ambulanţă Judeţean Arad, pentru a primi îngrijiri medicale”, a precizat maior George Pleşca.

Polițistii de la Rutieră au deschis un dosar de cercetare în caz și urmează să stabilească care dintre șoferi se face vinovat de producerea accidentului.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Externe

To Top