Alertă cu bombă la metroul din Kiev! Cinci stații de metrou au fost închise imediat

Cinci stații de metrou au fost închise de urgență în Kiev sâmbătă, după o alertă cu bombă.

Reprezentanții metroului din Kiev au făcut primele declarații după ce au luat decizia.

„Stațiile sunt închise pentru pasageri și se fac mai multe verificări”, potrivit Jerusalem Post.

În capitala Ucrainei are loc în această seară finala UEFA Champions League, între Liverpool și Real Madrid. În Kiev sunt în acest moment zeci de mii de turiști de pe întregul continent.

Citește și: Alertă în București! Un OBUZ neexplodat a fost descoperit, zona a fost EVACUATĂ

Vineri, 20 de indivizi mascaţi au intrat într-un restaurant din Kiev în care se aflau fanii lui Liverpool şi i-au bătut pe aceştia.

20 de huligani, având cagule pe faţă, au intrat în forţă într-un restaurant din Kiev, acolo unde se aflau suporteri ai echipei Liverpool. Mirror.co.uk scrie că huliganii au făcut prăpăd, au devastat restaurantul şi i-au umplut de sânge pe fanii lui Liverpool. Jason Frost, un suporter de 50 de ani, a descris scena: „Noi stăteam liniştiţi la mese, eram deja de câteva ore în restaurant. Au venit ca o haită de câini asupra noastră. Am folosit scaunele şi mesele pentru a ne proteja”.

Mai mulţi fani de-ai lui Liverpool au avut nevoie de îngrijiri medicale după aceste incidente. Finala Ligii Campionilor, Liverpool contra Real Madrid, are loc sâmbătă seara, de la ora 21.45, la Kiev.

Te-ar putea interesa și: Alertă falsă cu bombă într-un tren. Un bărbat a amenințat că aruncă garnitura în aer

Un incident a avut loc joi dimineață într-un tren de călători care venea din Predeal cu destinația Ploiești. Un bărbat a amenințat că aruncă în aer trenul și o stație de metrou din București.

Conform informațiilor prezentate de Antena 3, un individ a ameninţat că aruncă în aer trenul şi o staţie de metrou din Capitală, iar apoi a sunat la 112 să anunțe acest lucru.

Trupele speciale au intervenit și l-au ridicat pe bărbat, ducându-l la audieri.

Nu este exclus ca individul turbulent să aibă probleme psihice. Se pare că individul are cunoscute probleme de comportament și a mai cauzat astfel de momente de panică, în trecut.

loading...
Loading...
Sursa: Huff.ro
Data publicării: 26 mai. 2018
Scris de , în Externe
Comentarii