Connect with us

Externe

ATAC cu acid într-un club din Londra: 12 persoane rănite

ATAC cu acid într-un club din Londra. Douăsprezece persoane au fost rănite, în noaptea de duminică spre luni, într-un club londonez, după ce au fost împroșcate cu o substanță acidă.

Incidentul a avut loc la Mangle, o discotecă din nord-estul capitalei britanice. Aproximativ 600 de persoane se aflau în interioriul clubului în acel moment.

Citește și: Povestea dramatică a unei stewardese. A fost arsă cu acid pe față de iubitul gelos

ATAC cu acid într-un club din Londra: Două persoane în stare gravă

Anchetatorii „cred că o dispută între două grupuri de persoane” a izbucnit în clubul de noapte. Acest lucru a determinat un bărbat să pulverizeze o „substanţă toxică” asupra altor doi, în vârstă de aproximativ 20 de ani, a anunţat Scotland Yard într-un comunicat.Cei din urmă se află într-o stare gravă, dar stabilă.

Potrivit polițieie londoneze, celelalte zece persoane au fost tratate pentru răni ușoare. Inițial, autoritățile au evocat doar „răni minore”.

„Nicio arestare nu a fost încă operată, iar ancheta continuă. Nimic nu sugerează că acesta ar fi legat de (vreun caz implicând) bande”, mai afirmă poliţia metropolitană.

Citește și: Un copil din Iasi a cazut in acidul sulfuric aruncat pe jos de locatari

„O substanţă corozivă a fost aruncată în discotecă”, a declarat pentru AFP un purtător de cuvânt al pompierilor londonezi. Acesta a precizat că „teste PH” (de aciditate), au arătat că este vorba despre o „substanţă acidă”.

Postul BBC a anunţat pentru luna trecută o creştere clară a atacurilor cu acid, la Londra, în ultimii ani. În 2016 au fost înregistrate 454 de cazuri, faţă de 261 în 2015.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Externe

To Top