Connect with us
Autoritățile, în alertă! Doi copii au fost răniți de rechini, ce s-a hotărât

Externe

Autoritățile, în alertă! Doi copii au fost răniți de rechini, ce s-a hotărât

După ce doi copii australieni au fost răniţi într-un presupus atac al unui rechin, autoritățile au decis să emită o alertă pentru mai multe plaje din Perth, capitala statului Australiei de Vest, informează DPA.

Băieţii, în vârstă de circa 10 ani, au suferit leziuni minore la nivelul picioarelor, la un interval de câteva minute unul de altul, la aproximativ trei metri de malul plajei Watermans Bay Beach, în suburbiile din nordul oraşului Perth.

Ambii băieţi au primit tratament medical şi sunt în prezent în afara oricărui pericol.

Organizaţia non-profit Surf Life Saving Western Australia, care oferă asistenţă operaţiunilor de salvare a surferilor, a emis un avertisment cu privire la prezenţa unui rechin pe coastă joi, sfătuind persoanele care merg la plajă să dea dovadă de prudenţă atunci când intră în apă în zona respectivă.

15 oameni au fost uciși de rechini din anul 2000

Anul trecut, în Australia de Vest au fost înregistrate şase atacuri ale rechinilor – în urma unuia dintre acestea pierzându-şi viaţa o tânără de 17 ani care practica surful în apropiere de localitatea Esperance în luna aprilie.

Din anul 2000, în acelaşi stat australian au fost înregistrate 15 atacuri fatale ale rechinilor.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA ȘI: Tânăr acuzat de agresiune sexuală asupra unui minor în vârstă de cinci ani, reținut. Ce s-a aflat despre vinovat

Un tânăr din municipiul Tulcea, în vârstă de 35 de ani, a fost arestat preventiv joi pentru 30 de zile. Bărbatul este acuzat de agresiune sexuală asupra unui băiat de cinci ani.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ), Amalia Ignatencu, a declarat pentru AGERPRES că minorul a fost agresat sexual pe data de 4 martie, însă plângerea a fost depusă la instituţie pe data de 11 martie.

„Este important că poliţiştii l-au identificat pe bărbatul bănuit de comiterea infracţiunii de agresiune sexuală într-un timp scurt, astfel că miercuri, 14 martie, el a fost reţinut în baza unei ordonanţe de reţinere pentru 24 de ore”, a menţionat Ignatencu.

Reprezentanta IPJ a mai spus că tânărul de 35 de ani acuzat de săvârşirea infracţiunii de agresiune sexuală nu a mai avut alte plângeri similare împotriva lui.

Tânărul a fost prezentat, joi, Judecătoriei Tulcea cu propunerea de arestare preventivă, iar pe numele lui a fost emis mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile, potrivit prim-procurorului Parchetului de pe lângă Judecătoria Tulcea, Dan Stepanencu.

Acesta este primul caz de agresiune sexuală înregistrat în judeţul Tulcea de la începutul anului, conform IPJ.

CITEȘTE ȘI: Atac cu pistolul la un liceu din România. Ce s-a întâmplat cu victima

Atac terorist în urmă cu puţin timp. Sunt zeci de morţi şi răniţi

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Externe

To Top