Connect with us
Bombă lângă Ambasada SUA din Filipine. Dispozitivul a fost găsit de un măturător al străzii într-un coș de gunoi. Acesta a sunat imediat la urgențe.

Externe

Bombă lângă Ambasada SUA din Filipine. Geniștii au dezamorsat-o

Bombă lângă Ambasada SUA din Filipine. Dispozitivul a fost descoperit într-un coș de gunoi de un măturător. Omul a sunat la urgențe. Poliția din Filipine s-a deplsat imediat la fața locului.

Bomba era pusă într-un coș de gunoi, la aproximativ 200 de metri de Ambasadă. Geniștii și mai multe echipaje de poliție au împânzit zona. În cele din urmă, specialiștii au reușit să dezamorseze bomba.

Bombă descoperită de un măturător al străzii

Şeful Poliţiei din regiunea capitalei a declarat din ce era alcătuită bomba. Mai exact, dispozitivul explozibil improvizat era construit dintr-un telefon mobil, o baterie de nouă volţi şi mortar de 81 de milimetri.

“Cel mai probabil a existat intenţia de a ataca zona, pentru că exista un dispozitiv de detonare, un telefon mobil, dar o anchetă este încă în curs”, a spus superintendentul şef, Oscar Albayalde.

Poliţia a trimis o echipă la faţa locului pentru a “dezintegra” dispozitivul la scurt timp după ce a fost informată de existenţa sa, a subliniat Albayalde.

Citește și: Alertă cu bombă la Palatul de Justiție din Baia Mare

Potrivit oficialului, poliţia nu are niciun suspect deocamdată. Ofiţerii discută cu martorii şi analizează imaginile de la camerele de supraveghere din zonă.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Externe

To Top