Connect with us
Meghan Markle, soţia prinţului Harry, a născut un băieţel

Externe

Câți bani a pierdut Casa Regală pe hainele lui Meghan Markle!

Se pare că pentru Meghan Markle nu a fost suficient să devină doar prințesă și actuală Ducesă de Sussex. Soția prințului Harry se pare că face pagubă în bugetul familiei regale. Obișnuită încă de când era o simplă actriță cu hainele de lux, se pare că și în prezent, Meghan, ”aplică” aceeași rețetă stilului ei vestimentar și nu se lasă mai prejos.

Crezi că singurele beneficii obținute odată ce ai devenit soția Prințului Harry este fericirea, iubirea adulația publicului și șansa de a deveni cea mai bună prietenă a Reginei Elisabeta? Greșit! Pe lângă toate astea, ai alocat și un buget de aproximativ 2 milioane de dolari pentru alcătuirea garderobei.

Potrivit elle.com, Meghan Markle ar fi cheltuit deja un milion de dolari pe haine, de când a devenit soția Prințului Harry și până în prezent.

Care este bugetul pentru fiecare membru al familiei regale

Într-adevăr, jumătate din această sumă a fost cheltuită pe rochia de mireasă Givenchy purtată de ducesa de Sussex în ziua nunții, care se presupune că ar fi costat 440.000 de dolari, și pe cea purată la petrecerea de după ceremonia religioasă, semnată Stella McCartney, și care ar fi costat $155,000 USD.

Potrivit The Telegraph, anul trecut Prințul Charles a plătit aproximativ 6,5 milioane de dolari pentru activitățile Prințului William, Prințului Harry, ale lui Kate Middleton și ale lui Meghan Markle spre deosebire de anul anterior când cheltuielile s-au ridicat la 6,4 milioane de dolari.

Citește și: Meghan Markle regretă deja noua ei viață regală? Cele 4 semne care o dau de gol

Dar cum pentru o imagine regală, printre priorități se numără și aspectul plăcut în ieșirile publice, se pare că acești bani nu au fost o mare pierdere, ba chiar putem spune că Meghan s-a încadrat foarte bine, toate ieșirile ei publice ca Ducesă de Sussex au fost ireproșibile și memorabile. Toate hainele purtate de ea devenind într-un timp foarte scurt out of stock.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Externe

To Top