Connect with us
Crimă înfiorătoare! A ucis cu sânge rece patru persoane, ce pedeapsă a primit

Externe

Crimă înfiorătoare! A ucis cu sânge rece patru persoane, ce pedeapsă a primit

Un bărbat din Elveția acuzat de extorcare, abuz sexual, ucidere şi incendierea unei familii în cartierul în care locuia și-a aflat astăzi sentința. Bărbatul a fost condamnat la închisoare pe viață.

În timpul procesului desfăşurat la Schafisheim, inculpatul Thomas N., în vârstă de 34 de ani, a recunoscut că a ucis patru persoane şi a comis alte infracţiuni în cursul unei singure zi în luna decembrie 2015.

După ce şi-a urmărit victimele o perioadă de timp, inculpatul a reuşit să intre în casa acestora din Rupperswil în dimineaţa zilei de 21 decembrie 2015. El a pretins că era psiholog şcolar şi că băiatul de 13 ani al familiei ar fi fost implicat într-un caz de agresiune, potrivit actului de acuzare.

Acuzatul l-a luat apoi ostatic pe băiat şi i-a cerut mamei să retragă bani de la mai multe bancomate. El l-a abuzat sexual pe băiat după care a ucis întreaga familie – mama de 48 de ani, băiatul de 13 ani, fratele acestuia mai mare de 19 ani şi pe prietena acestuia în vârstă de 21 de ani.

După comiterea crimelor, el a incendiat locuinţa cu ajutorul unei lămpi cu petrol pe care o adusese într-un rucsac, împreună cu bandă adezivă, jucării sexuale şi mănuşi.

Thomas N. depindea financiar de mama lui. El locuia în casa părinţilor, pretinzând că studiază medicina, însă în realitate el îşi abandonase studiile.

Un factor agravant în decizia instanţei a fost că bărbatul plănuise să comită crime similare în momentul arestării sale în mai 2016. El începuse să caute alţi băieţi online, observându-le familiile, îşi pregătise rucsacul şi a mers cu maşina la locuinţele acestora.

CITEȘTE ȘI: Ce se întâmplă în aceste momente cu polițistul care a împușcat în cap un tânăr! A primit vestea astăzi

Și-a împușcat iubitul în timp ce voiau să devină celebri pe internet. Ce pedeapsă a primit pentru crimă

Cine este Oana Neț, educatoarea din Timișoara care și-a ucis fiica și de ce ar fi comis crima

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Externe

To Top