Connect with us
Un cutremur s-a produs în Indonezia, în provincia Aceh, magnitudinea estimată fiind de 6.5 grade. Cel puțin 25 de oameni au murit.

Externe

Cutremur în Indonezia. Cel puțin 54 de oameni au murit

Un cutremur de 6.5 grade s-a produs în Indonezia. Seismul a zguduit provincia Aceh, provocând moartea a cel puțin 25 de persoane.

Update, ora 9.41: Bilanțul morților a crescut la 54, anunță USA Today. Alte 78 de persoane sunt rănite, iar numărul celor decedați se așteaptă să crească.

Stire initiala

„Echipele de căutare şi salvate au găsit 25 de trupuri şi 26 de persoane grav rănite”, a anunţat Agenţia Naţională pentru Gestionarea Dezastrelor într-un comunicat, conform Mediafax.

Citește și: Cutremur în Indonezia-Seismul a avut 6,3 grade

Un cutremur cu magnitudinea de 6,5 grade pe scara Richter a avut loc în provincia indoneziană Aceh, fără a fi declanşată o alertă de tsunami, a anunţat anterior Istitutul American de Geofizică (USGS). Seismul s-a produs la o adâncime de 8,2 kilometri şi la 19 kilometri sud-est de localitatea Sigli (provincia Aceh) din nordul insulei Sumatra.

Cutremur Indonezia. O nouă tragedie, după cea din 2004

Provincia Aceh a fost devastată în anul 2004 de un cutremur submarin care a provocat un tsunami gigant. Magnitudine aseismului a fost de 9.1 grade, iar peste 200.000 de oameni au murit atunci.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Externe

To Top