Connect with us
De ce a murit cântăreaţa trupei Cranberries. Poliţia explică totul

Externe

De ce a murit cântăreaţa trupei Cranberries. Poliţia explică totul

Poliţia face noi precizări privind moartea cântăreţei Dolores O’Riordan. Decesul artistei a provocat o undă de şoc pentru fani. Ultimele imagini cu solista trupei Cranberries.

Starul irlandez Dolores O’Riordan a fost găsită în camera sa de la hotelul Hilton, din Londra, iar poliția a anunțat că „nu există suspiciuni” în jurul morții acesteia, deși inițial a acatalogat-o ca fiind „inexplicabilă”, scrie Daily Mail.

În ultima fotografie postată pe Twitter, pe 3 ianuarie, Dolores O’Riordan apare nemachiată, ținând în brațe o pisică, imaginea fiind însoțită de mesajul „Bye, Bye Gio. Plecăm în Irlanda”.

Într-o altă imagine postată în urmă cu două săptămâni pe Instagram, Dolores apare alături de partenerul și colegul ei din trupa D.A.R.K., muzicianul Ole Koretsky, când cei doi se aflau la New York.

Cei doi formau o pereche de aproximativ doi ani, după ce solista trupei The Cranberries s-a despărţit, în 2014, de soţul ei, Don Burton, cu care a fost împreună timp de 20 de ani.

Ea şi Burton, fostul manager de turneu al trupei Duran Duran, au avut trei copii

Artista de 46 de ani se afla la Londra pentru a înregistra o versiune a celebrei melodii Zombie, alături de trupa hard rock Bad Wolves.

Citeşte şi Un artist celebru s-a stins din viaţă! Fanii sunt îndureraţi de dispariţia fulgerătoare

Duminică seară i-a trimis un mesajul lui Dan Waite, șeful casei ei de discuri, Eleven Seven Music, scrie Daily Mail.

„Dolores mi-a lăsat un mesaj pe telefon, duminică după miezul nopții, în care îmi spunea că este extrem de încântată de versiunea melodiei Zombie a celor de la trupa Bad Wolves.

Aștepta cu nerăbdare să ne revedem în studio și să înregisteze partea ei vocală.

Părea plină de viață, glumea și era nerăbdătoare să mă vadă pe mine și pe soția mea, în această săptămână”, a declarat Dan Waite.

Starul irlandez s-a stins din viaţă la doar 46 de ani

Daily Mail scris că O’Riordan s-a luptat cu depresia de-a lungul carierei, având chiar o tentativă de sinucidere în 2013.

Ea a fost diagnosticată cu tulburare bipolară, în 2015, și a vorbit de multe ori despre faptul că s-a luptat cu tulburări de alimentație, alcoolism și „abuzuri suferite atunci când era o fetiță”.

Citeşte şi FORMULA 1 este în doliu. PILOTUL s-a stins din viaţă în urma complicaţiilor apărute

site-ul de celebrităţi TMZ scrie că surse apropiate cântăreţei spun că Dolores O’Riordan a fost „îngrozitor de deprimată” în ultimele săptămâni.

Colegii de trupă ai artistei sunt devastaţi şi şocaţi de moartea prematură a artistei.

Suntem devastați la trecerea în nefiinţă a prietenei noastre Dolores

Era un talent extraordinar și suntem privilegiați că am făcut parte din viața ei începând din 1989 când s-a născut Cranberries.

Lumea a pierdut astăzi un adevărat artist”, au transmis colegii solistei de la The Cranberries.

Originară din Irlanda, Dolores O’Riordan a devenit vedetă de talie mondială la 18 ani, atunci când s-a afirmat ca solistă a trupei The Cranberries.

Citeşte şi S-a stins din viaţă o mare cântăreaţă din România. Cum a fost găsită

Trupa The Cranberries, una dintre cele mai populare formaţii rock din anii 1990, a lansat şase albume de studio. Acestea s-au vândut în peste 40 de milioane de copii pe plan mondial.

Printre cele mai cunoscute single-uri ale formaţiei sunt piese precum „Linger”, „Dreams”, „Zombie”, „Ode to My Family”, „Ridiculous Thoughts”, „Salvation” şi „Promises”.

O’Riordan s-a despărţit, în 2014, de soţul ei, Don Burton, cu care a fost împreună timp de 20 de ani.

Ea şi Burton, fostul manager de turneu al trupei Duran Duran, au avut trei copii.

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Externe

To Top